Sabtu, 10 Jun 2017

REAL Expert White


Harga real expert krim 50 gram - rm 120.00
Harga cleanser 200ml -  rm 36.00

whatsapp 017 6811195
stokis negeri sembilan
real expert white

cod seremban 2
poslaju seluruh malaysia 

KISAH PRODUK VIRAL YANG SEMAKIN MENJADI BUAH MULUT ORANG RAMAI". 

MAKIN DIGUNAKAN MAKIN MENJADI . KULIT SEMAKIN BERSINAR & LICIN BERSERI.
Ramai sungguh yang idamkan kulit wajah yang bersih berseri dan gebu gebas kan. Seriusss jealousss tengok kulit orang lain cantik jelita tau.

Jangan risau dan was-was sebab produk ini selamat digunakan dan dikilangkan bertaraf GMP. Produk ini juga HALAL dan 100% keluaran Bumiputera. Selamat digunakan oleh semua golongan yang inginkan kulit yang mulus kerana ianya TIDAK mengandungi bahan kimia merbahaya seperti MERKURI dan HYDROQUINON.

Dalam tempoh 1-4 minggu anda boleh lihat perubahannya. Kulit akan kelihatan lebih cerah, bersih, lembut dan gebu gebas tanpa solekan tebal. Keberkesanannya telah terbukti dengan ribuan testimoni yang diterima saban hari. Sungguh mengujakan !
.
Jerawat hilang
Jeragat pudar
Parut semakin pulih
Parut Jerawat semakin hilang
Kulit dah tak sensetif
Muka yang kusam semakin berseri

~SEMAKIN HARI SEMAKIN CANTIK ~
Takkan nak tengok je orang lain semakin hari semakin berseri.. lawa gebu gebas .
JOM RASAI SENDIRI KEBERKESANAN REAL EXPERT WHITE.
Mari meriahkan Raye tahun ni dgn kulit wajah yang cantik.

Produk kecantikan dari Real Expert White Cream. Ejen pemutihan berupaya bertindak untuk:
Real Expert White Cream dilancarkan dengan formula dan wajah baru untuk kebebasan pemutihan kulit wajah ,ia di formulasi unggul bagi menjalani kehidupan dengan lebih berkeyakinan dengan penampilan kulit wajah cantik yang berpanjangan.

Dipertingkatkan dengan UVA, UVB Perlindungan SPF-24 & Vitamin B3 menyediakan formula yang terbaik untuk kulit wajah bagi meningkatkan proses pembaharuan kulit.Real krim menyerap dengan cepat tanpa meninggalkan sebarang kesan berminyak pada kulit wajah
• menembusi kulit anda
• menjadikan kulit anda lebih cantik
• mengurangkan kedut wajah & garis halus
• membuat ton warna kulit yang sekata
• menghilangkan jerawat, jeragat
• mencerahkan wajah anda

KEISTIMEWAAN REAL EXPERT WHITE CREAM:
- Menghilangkan & Mengecutkan JERAWAT
- Merawat Masalah Kulit Kusam dan JERAGAT
- Mengurangkan Garid Halus pada Muka
- Mengecilkan Liang-Liang Pori
- Mencerahkan Kulit TANPA Pengelupasan
- Mangatasi Masalah Kulit Wajah Yang Berminyak
- Melembap, Menegang dan Meruncingkan Wajah
- Mengurang Serta Menghilangkan Eye-bag
- Menghalus dan Melembutkan Kulit Wajah
- Membantu untuk Memudarkan Parut
- Melambatkan Proses PENUAAN
- Kulit lebih CERAH,ANJAL dan GEBU
- Memiliki kulit CANTIK DAN BERSERI-SERI
- Mengurangkan Kedutan dipermukaan Wajah

Cara Penggunaan:
Cuci muka
Sapu krim pada muka dan leher.
Urut dengan lembut dengan gerakan bulatan. Sapu pagi dan malam



Real Expert White Cream dipertingkatkan dengan perlindungan UVA & UVB, SPF-24 dan Vitamin B3 serta menyediakan tenaga selular untuk meningkatkan proses pembaharuan kulit. Ia menyerap dengan cepat tanpa meninggalkan sebarang kesan berminyak pada kulit selamat di gunakan
Ciri-ciri
- Tekstur krim yang pekat dan lembut.
- Tidak melekit & berminyak.
- Formula dipertingkatkan untuk memberi kesan sepenuhnya pada kulit tanpa menyakitkan



FAQs Produk REAL EXPERT

Bagaimana cara menggunakan produk REAL EXPERT

– Cuci muka dengan Soap @ Cleanser - 2 kali sehari (waktu pagi dan sebelum tidur).
Basahkan Sabun dengan air, gosok sabun ke telapak tangan, kemudian sapukan buih-buih sabun ke permukaan muka, biarkan selama 1-2 minit kemudian bilas muka dengan air bersih.
– Gunakan Real krim pada siang hari. Oleskan nipis keseluruh bahagian muka & leher
– Gunakan Real Krim pada malam hari. Sebelum tidur, sapukan real krim untuk meningkatkan keserian wajah,memperbaharui sel kulit yang kusam dan memelihara kelembapan kulit.

Apakah peraturan / perhatian khusus ketika menggunakan produk ini?
– Bersihkan wajah dengan sabun 2 kali sehari (pagi & malam). Waktu-waktu lain cuci dengan air biasa sudah mencukupi.
– Sebaik selepas mencuci muka dengan sabun, anda haruslah terus menyapu Cream (pada waktu siang) atau krim malam (sebelum tidur).
Usah biarkan wajah anda dalam keadaan terbiar begitu lama (2-3 jam kemudian) baru nak sapu krim-krim tersebut kerana keadaan kulit sudah kering dan mula mengeluarkan lembapan (minyak) semulajadi. Maka, zat-zat krim tersebut tidak lagi dapat diserap oleh kulit secara optimum.
Contohnya anda mandi dan cuci muka jam 7 pagi, maka sebaik selepas mandi teruslah sapu krim siang, bukannya sapu ketika anda ingin keluar rumah pada jam 9 atau 10 pagi. – Setiap krim juga mula hilang keefektifannya dalam tempoh 6 jam selepas pemakaian. Jadi, pada waktu tengahari/zohor, basuh wajah dengan air biasa tanpa sabun sudah memadai kerana Real krim larut bersama air dan meninggalkan lapisan kulit yang segar dan lembap.
– Tips terbaik
Sapukan skin cooler di wajah setiap hari agar wajah kekal segar, bertenaga dan kulit lebih anjal
– Maka, gunakan PRODUK REAL dengan sebaiknya. Bersederhana, konsisten dan sabar. Anda pasti berpuashati dengan hasilnya!
Ikhtiar dan niatkan yang baik2 ketika sapu ya. Produk real ini hasilnya dapat dilihat selepas sebulan ke dua bulan penggunaan .anda harus sabar dan terus menggunakan nya. Bulan 3 in sha Allah kulit muka anda kelihatan gebu dan ramai akan menegur anda
Percayalah..
Jika anda rasakan bermafaat sila like & share 💖tq


ALHAMDULLILLAH..SEMAKIN RAMAI YANG MEMPERCAYAI PRODUK #realexpertwhitemalaysia ..terima kasih kepada semua😚

Kita ada buat pengeposan setiap hari isnin-jumaat waktu bekerja...Tiada halangan utk u all nampak cantik dan flawless..cuma perlu order dari kami parcel akan sampai di depan pintu rumah anda...😍😘😚😙
 



TAK NAK SHARE PON TAK PE
JIKA SHARE💋💋ALHAMDULLILLAH

Setiap wanita saya pasti mesti impikan kulit cantik dan sihat kan.Dulu saya pun mengalami masalah yang sama.mekaplah setebal mana..masih tak mampu nak tampil flawless..bedak dan foundation dah letak pun tetap kulit tak cantik.lihat gambar yang saya share.. ketika ini berumur 25 tahun.nampak tua dari usia.masa ni saya dah ada anak satu.kusamnya kulit saya..tempeklah 2 inci foundation.tetap gitu rupanya😣😣puas saya cuba skincare macam2...sehingga saya pakai #realexpert

Sebenarnya kulit kita ni bermula dr skincare apa yang kita guna.kulit dah cantik mekap tipis pun kita tetap nampak menawan kan..
Gambar yang baru saya share tu adalah sekarang umur 37 tahun..selepas beranak 4..

Dulu org pandang rendah kat saya..
Suka mengata kat kita
xmau berkawan dgn kita
kita selekeh ,belemoih ,
Jeragat jangan cakaplah..penuh 1 muka😭😭

Disebabkan muka sy yg xflawless dulu tu lah ni laa saya bangun berdikari sendiri ..cari dan gali bakat meniaga ,tanam niat sedalam² hati untk berjaya....

Hi girls..dont give up
Bangun dari kesusahan ,teruskan hingga capai cita²
Setiap susah ada jalan senangnya

Jika Share 💋Alhamdullilah
Saya bersyukur jika produk real dapat membantu anda😍😍😍

AUDELA



HARGA PROMO RAYA RM 179
Free sampul raya
Free car perfume 

Whatsapp 017 68 111 95  
cod seremban 2
poslaju seluruh malaysia

Badan langsing & kulit cantik menawan
Nak beraya sakan tahun ni?
Nak pakai baju raya saiz s?
Nak kulit cerah dan cantik?
Nak kekal cergas & bertenaga?
Audela jawapannya...
Berbaloi kesan berganda & jimat



AUDELA..
bukan sekadar dah buktikan untuk Nanad (artis Nad Zainal) je, tapi AUDELA dah buktikan pada saya, dan beribu lagi testimoni kt luar sana yang AUDELA memg tak tipu dan tak poyo dengan janji 5 in 1 tu.. sebab AUDELA memg bagi yg terbaik, memg btul2 !! 5 in 1. 👍👍👍
All Combo 5 in 1 exclusively utk wanita..

A.Cara minum Audela :
1. cara makan - campurkan 1 sachet dgn 200ml / segelas air putih & kacau.
minggu pertama :
Pagi - Minum 1 sachet sebelum sarapan &
Malam - 1 sachet sebelum tidur.
Minggu kedua - Minum 1 sachet samada sebelum sarapan atau malam sebelum tidur.

B.Peraturan & syarat
Tidak sesuai utk : wanita yg mengandung dan yg menyusukan bayi kerana salah 1 manafaat nya adalah utk kurus
Tidak sesuai utk kanak2 & org yg berpenyakit serius spt pesakit jantung
Period tidak perlu minum
Elakkan minum coffee / kafein 3 jam sebelum atau spls minum audela

Manfaat utama Audela 👇🏻
- *KURUS & PUTIH SERENTAK*
- jimat. X perlu amek byk supplement

Dekat nk raya ni ramai yg nk kurus putih sbb nk melaram masa raya. So, kita *BANTU* sis2 yg perlukan bantuan *AUDELA* 😊

Kenapa AUDELA ?
*ComboX5* iaitu *5 khasiat* dalam 1 sachet !
*Detox+Slimming+Whitening+Anti-ageing+Vitality*

Audela mencantikkan dr dlm,
Bermula dgn membuang toxin2, melawaskan pencernaan & membuang kotaran...kemudian barulah nutrien2 lain menyerap dlm badan dgn sempurna & menyebabkan agen pencerahan bertindak dgn cepat...meratakan tona kulit, menghilangkan kusam wajah menganjalkan kulit...seterusnya kulit wajah akan sihat & badan juga akan cergas & memberi tenaga dalaman yg seimbang...
Complete dr hujung rambut hingga hujung kaki dr dalaman hingga luaran


🍏D. E. T. O. X
🍎S. L. I. M. M. I. N. G
🍏A. N. T. I. A. G. I. N. G
🍎W. H. I. T. E. N. I. N.G
🍏V. I. T. A. L. I. T. Y

17 bahan aktif audela 🦋
.
🍒Garcinia Cambogia
🍎Green Tea
🍑Gingko Biloba
🍐White Kidney Bean
🍅Gymnema Sylvestre
🍈Guarana
🍎Swiss Apple Stem Cell
🍇Grape Stem Cell
🍠Argan Stem Cell
🍅Tomato Stem Cell
🍋NAC celltech
🍯Acacia Gum
🐠Hydrolized Peptide Collagen
🍒Maqui Berries Extract
🍍Goji Berry Extract
🍏Apple Extract
🍒Acai Berry Extract
.
Khasiat audela🦋
.
.
🔴detox
.🔴bersihkan toksin
.🔴melawaskan najis
.🔴menghilangkan sembelit kronik
.🔴mengawal selera makan
.🔴mengurangkan rasa ketagihan makanan manis
.🔴mengurangkan berat
.🔴membakar lemak
.🔴badan jd fit
.🔴meningkatkan metabolisme tubuh
.🔴melancarkan haid
.🔴mengurangkan senggugut
.🔴mencerahkan
.🔴merawat jerawat
.🔴memudarkan jeragat
.🔴menghapuskan bintik kolestrol
.🔴mengurangkan tanda2 penuaan
.🔴melembabkan kulit
.🔴melicinkan kulit
.🔴menyerikan kulit dari dalam
.🔴warna kulit pinky
.🔴mengurangkan parut2 lama kesan jerawat
.🔴menghilangkan rekahan di tumit kaki
.🔴membantu mengurangkan rekahan bibir
.🔴menghilangkan ekzema
.🔴memberi tenaga
.🔴mengurangkan keletihan
.🔴menghilangkan jerawat belakang badan
.🔴membantu tidur nyenyak
.🔴membantu masalah kencing tidak lawas