Selasa, 29 Mac 2016

GNC Vitamin C 1000mg


 GNC Vitamin C 1000mg







(90 TABLET 1 BOTOL) UNTUK 3 BULAN)
               Antara produk Vitamin C yang reputable & berkualiti:
               GNC Vitamin C 1000mg (TIMED RELEASE)
                                  with bioflavonoids


HARGA SEBENAR:RM65.90

PROMOSI : RM62.00 -SM/RM 67.00-SS
(90 TABLET 1 BOTOL UNTUK 3 BULAN)
FREE POS

CALL/WHATSAPP PN NINA:017-6811195
 

 



VITAMIN C mampu mencerahkan kulit wajah serta mencantikkan kulit

seluruh badan.

Hanya makan 1 biji sehari (ambil 30 minit selepas sarapan /lunch or

 dinner) dalam masa 1-4 minggu kesannya kulit semakin cantik,tiada

 cela,pori-pori makin mengecil,jerawat mula  mengecut ,parut-parut

 jerawat,jeragat dimuka  juga turut hilang.





Vitamin C yang terbaik, saya syorkan anda cuba Vitamin C 1000 dari GNC ni,  ia digabungkan bersama Citrus Bioflavonoids Complex yang memberi kesan penyerapan lebih baik dan pengekalan yang lebih lama dalam tubuh. 



Vitamin C merupakan Vitamin yang digunakan ketika berada dalam

keaadaan STRESS.Oleh itu,apabila seseorang berada dalam keadaan

 STRESS,ia akan digunakan lebih banyak dan ia akan habis lebih cepat.





Manusia adalah antara makhluk yang tidak menghasil kan Vitamin C nya

 sendiri, oleh itu kita perlu mengambil Vitamin C melalui pemakanan sehari-hari. 


 VITAMIN C YANG SANGAT BERKESAN UNTUK: 
-Mengecilkan pori2 
-Tona kulit sekata
-Memudarkan Jeragat
- Menghilangkan parut jerawat
- Melicinkan kulit
- Mengecutkan jerawat
- Mencerahkan kulit
- Kulit nampak glowing
- Mengatasi masalah kulit kering
- Mengatasi masalah bibir merekah
- Mengatasi masalah kulit
- Melembapkan kulit
- Menegangkan kulit


Vitamin C ni yang specialnya bukan sahaja untuk kelihatan cantik serta merawat masalah kulit berjerawat malahan berupaya merawat masalah seperti berikut :

1) Meningkatkan tahap imune system
2) Mengurangkan Gejala Selsema
3) mempercepatkan pemulihan luka
4) sihatkan gusi
5) merawat asma dan elergi
6) elakan dari cataract
7) elakan dari sakit jantung dan beberapa jenis cancer
8) bina collagen untuk kulit supaya lebih segar dan licin

Selain itu, ia juga membantu untuk : 
- Menghilangkan demam selsema
- Mengatasi masalah resdung
- Sesuai untuk lelaki dan perempuan ( termasuk perempuan mengandung) 

* Untuk perempuan mengandung, ia dapat membantu untuk menambahkan susu badan di samping melembabkan kulit
ADA KELULUSAN DARI KKM :)
Kenapa GNC Vitamin C 1000mg (TIMED RELEASE) ni bagus??
Tak seperti kebanyakkan Vitamin C yang anda boleh beli dengan harga yang amat murah.
 GNC Vitamin C ni memang berkualiti sebab…
-Tidak gula, Takde kanji , Tiada Pewarna Tambahan, Tiada Perasa Tambahan ,Free Sodium, Tiada TEPUNG , Tiada jagung , Tidak mengandungi produk tenusu , Tidak mengandungi yis.

Very special yea! Suitable for VEGETARIAN! *Have to keep in fridge.


Pengambilan L-Glutathione perlu diamalkan bersama Vitamin C untuk kesan yang lebih baik.

Vitamin C yang mana satu patut saya beli? APA BEZANYA SLOW RELEASED & BUFFERED??
Soalan ni selalu diajukan oleh mereka yang begitu teliti sewaktu nak membeli Vitamin C.
BUFFERED Vitamin C bermaksud, non-acidic. Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah gastric yang serius. 

SLOW RELEASED/TIMED RELEASE pula bermaksud,kandungan  Vitamin C diserap perlahan-lahan kedalam tubuh dalam jangka masa 4-6jam. Jadi, kalau nak memilih Vitamin C, pilihlah SLOW RELEASED/TIMED RELEASE kerana tubuh kita hanya memerlukan beberapa mg sahaja dalam satu-satu masa. Maka, slow released ni membantu dos Vitamin C yang kita ambil diserap perlahan-lahan, bukannya sekaligus (merugikan, sebab Vitamin C berlebihan hanya akan dikumuh melalui urin).

*Bagi mereka yang sukar mendapatkan Vitamin C yang berkualiti, saya ada jual Vitamin C GNC 1000mg (TIMED RELEASE) ni pada harga RM62/sebotol
setiap botol ada 90tablets ( 3 Bulan).  
~~~HOT SELLING VITAMIN C 1000MG~~~

***1biji bersamaan 1000 mg = 14 biji buah sunquick




***Vitamin c adalah vitamin yang paling popular yang biasa dimakan untuk mengelakkan selsema dan tahukah anda bahawa vitamin c juga banyak kebaikan dan kelebihan lain kpd kesihatan kita...

~ memberi effect kulit yang sekata,cerah dan lembab( kulit muka n badan cerah sekata..nanti xde la muka cerah tapi tangan xberapa nk cerah)


~ sesuai untuk ibu mengandung


~ untuk merawat jerawat di wajah dan badan


~ menguatkan gusi dan gigi..


APA VITAMIN C BOLEH LAKUKAN UNTUK ANDA?
Kulit dan Kulit Muka - Fungsi Vitamin C yang terkenal adalah rumusan kolagen iaitu bahan protein yang mengikat sel-sel. Ia penting bagi pembaikan semula dan pertumbuhan tisu, sel, gusi, pembuluh darah, tulang dan gigi. Vitamin C mempercepatkan pemulihan luka, melecur dan gusi berdarah. Penyembuhan selepasa pembedahan adalah lebih cepat dengan pengambilan Vitamin C yang tinggi.

Antioksidan - Vitamin C merupakan antioksidan yang menolong mengeluarkan toksin dalam darah dan mempunyai kesan anti penuaan. Ia amat berguna bagi menentang jangkitan, menghalang serangan virus dan bakteria, mengurangkan kesan alergi. Bagi perokok Vitamin C menghapuskan keracunan nikotin.

Tindakan Kardiovaskular - Vitamin C mengurangkan pembekuan darah dan menolong menurunkan kolesterol dalam darah. Ia juga menolong menyerap zat besi dan meningkatkan hemoglobin dalam darah.

VITAMIN C BERFAEDAH UNTUK :

* Memperbaiki kesihatan kulit muka.
* Ekzema, dermatitis, masalah kulit.
* Batuk, demam selsema, jangkitan.
* Warga tua.
* Mereka yang mengambil antibiotik dan menjalani perubatan.
* Wanita yang mengambil pil perancang.
* Perokok dan mereka yang mengambil alkohol.
* Pesakit kencing manis.
* Pembentukan gigi,tulang,tisu bawah kulit dan rawan yang sihat.
* Mengekalkan sistem imunisasi badan yang kuat
* Mencegah barah & penyakit kronik yang lain





HARGA SEBENAR: RM164.50

HARGA PROMOSI : RM 160.00 SM / RM165 SS
1 BOTOL 90 CAPLETS
FREE POSLAJU 


GNC TRIPLE C
TRIPLE C: Vit C+L-Glutathione+Grape Seed 

*KULIT CERAH & BERSINAR SELEPAS 14 HARI.PERCAYALAH.
*Triple C1000mg gabungan mantap 1000mg Vit C dan bahan antioksidan yang power termasuklah L-Glutatathione 25mg,Grape Seed 100mg,Alpha Lipoic Acid 25mg dan Bioflavanoid 50 mg.
*Timed Released but Non Acidic


Kombinasi Vitamin C,L-Glutathione(antioksidan,whitening) & Grape Seed(natural sunblock) akan membuatkan kulit anda begitu cerah,bersih,bercahaya,kelihatan segar,nampak muda &benar-benar memukau dlm masa 2 minggu. 

 

-
Hanya sebiji sehari sudah mencukupi
-Mencerah dan menyamarata tona kulit
-Merawat jerawat dan parut dengan lebih cepat
-Meningkatkan sistem imunisasi badan
-Anti Oksidan
-Menghalus, menganjal dan melembutkan kulit
-Dos Glutathione yang menepati piawaian
-Tidak acidic, selamat untuk perut yang gastrik atau ulser
-Sesuai untuk mereka yang sibuk dan aktif sepanjang hari
-Time released, pelepasan secara berperingkat agar vitamin C diserapkan secara optimum oleh badan dalam setiap jam


GRAPE SEED (EKSTRAK BIJI ANGGUR)
  • Meneutralkan bahan radikal bebas yang menyerang dan merosakkan sel DNA manusia
  •  Bertindak sebagai bahan antioksida mudah serap yang berfungsi untuk membantu sistem       tubuh manusia
  • Berupaya menurunkan kadar LDL kolestrol
  • Membantu meningkatkan kekuatan dan keanjalan salur darah
  • Pemangkin kepada peningkatan tahap sistem imunisasi tubuh serta daya tahan terhadap serangan penyakit
  • Menyumbang bahan kolagen untuk kulit dan awet muda
  • Menghalang pembengkakan dan keradangan
  • Melancarkan perjalanan darah
  • Mengurangkan gangguan ketahanan sistem tubuh untuk wanita yang hampir monopous
  • Membantu memulihkan kesihatan sel dan tisu badan
  • Mencantikkan kulit dengan menggalakkan pembaikan dan pembentukkan tisu
  • Bertindak sebagai bahan anti bakteria, anti virus, anti kanser dan pelindung kepada alahan
  • Berfungsi sebagai penghalang oksidasi awal lipid, kerapuhan dan kekerasan dinding kapilari darah

CARA PENGAMBILAN:

-1 biji sehari selepas sarapan atau sebelum tidur


Features
  • Each caplet features 1000 mg of vitamin C in the form of calcium ascorbate, which is buffered vitamin C
  • Offers three times the benefits of regular vitamin C through the following synergies
    • Setria™ L-glutathione that provides immune support all day.
    • Alpha lipoic acid that recycles Vitamin C into our body system, thus increasing Vitamin C effectiveness.
    • Citrus bioflavonoid complex maintains the potency of vitamin C, keeping its antioxidant property.
    • Timed released formula for gradual release over 4-6 hours, increasing absorption rate.
  • Vegetable caplets, suitable for vegetarian.
Benefits
  • Antioxidant: helps to protect the body against free radical damage and resultant degenerations. Hence, this will reduce the risks of diseases & delay premature aging.
  • Immunity: Supports natural defense against common infections and overall immunity.
  • Bones & teeth: Essential for maintenance of healthy bones & teeth
  • Blood vessels, skin: Promotes collagen for firm skin and strengthen blood vessels. Helps to promote fairer skin tone.
  • Ideal for the following customers:
    • Those with bleeding gum
    • Those who are stressful
    • Those who seldom consume fruits & vegetables
    • Those who easily fall sick such as getting cold & flu
    • Those who desire to reduce risks of all types of diseases such as cancer & desire to look young.

1 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam