Jumaat, 16 November 2012

Nightriem Dunia Herbs

Salam semua..kalau nak dapatkan semua produk Dunia Herbs....hubungi sms/call 010-814 5667Kalau nak tanya mengenai produk ini lebih lanjut, Insya Allah saya boleh menjawabnya sebab memang saya menggunakan produk ini dan ternyata berkesan dengan saya.Saya mengambil 4-6 biji nightriem Dunia Herbs sebelum tidur dan untuk kesan yang lebih ekstrem gunakan bersama losyen halia Dunia Herbs.Saya cuma berkongsi pengalaman sebenar dan sesiapa yang mengalami masalah berat badan insyallah nightriem dunia herbs boleh membantu,kuatkan azam untuk kurus,berusahalah untuk dapatkan badan cantik, jaga kalori makanan yang kita ambil dan bersenam untuk kekalkan kecergasan kita.


NIGHTRIEM KAPSUL PATI HALIA


Merawat sembelit
Memecahkan lemak dan selulit
Rumusan semulajadi dan tiada kesan sampingan
Melawaskan sistem pembuangan dan pencernaan
Mengurangan berat badan dan mengempiskan perut
Membuang angin dan melegakan lenguh-lenguh badan
Menyingkirkan toksin dan merangsangkan peredaran darah
Kapsul 400mg (100 biji)

Normal Price : RM 35.00
Promosi : RM 25.00 ( Cepat beli sebelum kehabisan stok)

CERITA DI BAWAH ADALAH KISAH BENAR DARI ADIK SAYA DAN BELIAU MEMBUKTIKAN TURUN SEBANYAK 20KG DENGAN NIGHTRIEM!!!

Sebelum tuh jugak, apa kata tengok gambar-gambar di bawah untuk membuktikan saya memanglah pengguna produk dunia herbs.Gambar saya selepas bersalin anak pertama pada tahun 2005,...berat saya mencecah 70 kg...
Kebanyakan ibu-ibu mengalami masalah berat badan naik mendadak dan sukar menurunkannya kembali selepas bersalin. Saya juga mengalami masalah sedemikian. Malah berat badan saya naik agak mendadak iaitu sebanyak 3-4 kg setiap bulan pada trimester 1 dan jumlah kenaikan melebihi 20kg! Selepas bersalin, hanya 10kg sahaja yang mampu turun. Ini bermakna kenaikan berat memang kebanyakannya tertumpu kepada diri sendiri.
Sebagai ibu yang baru melahirkan, kita seharusnya sedar bahawa pengorbanan selama 9 bulan mengandungkan anak sangat bernilai. Jangan merasa tertekan untuk segera menurunkan berat badan sebaik sahaja melahirkan anak. Kita perlu ingat bahawa kita telah mengambil masa 9 bulan mengandung dan 'mengumpul lemak dan berat badan' dan tidak mungkin untuk kita berjaya 'menghilangkan' lemak dan berat berkenaan dalam masa yang sangat singkat.
Gambar saya di majalah RAPI Sept 2007..gambar ini di ambil selepas saya bersalin anak ke dua.Baju saya size L dan XL ketika ini... Ketika inilah saya nekad dan memulakan diet dan mengambil pil nightriem berserta lotion mustajab. Dengan penggunaan KAPSUL NIGHTRIEM secara berterusan saya mulai merasa perubahan ketara terutama di bahagian perut dan pinggang. Masalah perut buncit yang saya hadapi hilang sama sekali.Kapsul nightriem juga membuatkan bahagian perut saya terasa ringan dan saya kini mendapat bentuk badan yang ideal..terima kasih Nightriem..
Berat sekarang : 50 kgNamun demikian, pemakanan seimbang perlu dititikberatkan. Diet untuk menurunkan berat badan boleh diamalkan dengan mengambil lebih banyak sayur-sayuran, buah-buahan serta mengambil makanan dalam kuantiti yang kurang berbanding biasa.


Testimoni saya di Iklan Kosmo pada Khamis 18 Ogos 2011
Simpton pada awal permulaan pengambilan anda kerap melalui proses pembuangan air besar. Ini disebabkan  proses pembuangan toksin dan juga lemak-lemak yang tidak diperlukan oleh badan.
Antara simpton sampingan, anda juga kerap buang air kecil. Penurunan biasanya berlaku sebanyak 1-5 kilo dalam masa 4-6 minggu penggunaan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan