Jumaat, 3 Mei 2013

PRODUK : Minyak Anugerah

 
.
.

.Kotak Coklat –
 Untuk Keharmonian Rumah Tangga & Kasih Sayang Antara Suami IsteriRumahtangga semakin goyang & hilang kasih sayang suami isteri?
 
Sesuai untuk megembalikan keharmonian rumah tangga dan kasih sayang antara suami isteri. Sering kali kita terpaksa berhadapan dengan pelbagai cabaran yang mengugat tali ikatan pasangan suami isteri. Namun kita harus berusaha bagi memastikan rumahtangga tidak terkorban. Perkuatkan rasa kasih sayang dan hadapi setiap cabaran dengan bersandarkan harapan kepada kekuasaan Allah Minyak Anugerah ini diperolehi dari kasturi kijang yang sering disebut sebagai minyak serba guna. Kini ianya diperkuatkan dengan rangkaian doa-doa terpilih dari ayat suci Al-Quran khusus bagi mereka yang ingin berterusan untuk mengembalikan aura keharmonian dan perasaan kasih saying di antara pasangan suami isteri.
 
Tertib Penggunaan Berdiri menhadap kiblat / Bacakan Al-Fatihah / Selawat 3X / Sapukan sedikit Minyak Anugerah ke dua-dua kening, cuping telinga dan dada sambil lafazkan niat anda kepada Allah SWT.
 
Bagi pasangan yang sukar mendapat kerjasama suami isteri: Campurkan titisan Minyak Anugerah ke dalam air mandi / Pusing air itu mengikut pusingan tawaf (arah lawan jam) sambil berselawat sebanyak 3x dan mandi 
Harga Sebenar : RM 48.00 
 HARGA PROMOSI : RM 38.00

.

Kotak Merah – Untuk Menaikkan Seri & Pemanis Diri Membuatkan diri disenangi ramai & dipercepatkan jodoh
 
Ingin Disenangi Ramai & Cepat Bertemu Jodoh?
 
Khusus bagi mereka yang ingin berusaha untuk menaikan seri dan memilih Nur di dalam diri, membuatkan diri disenangi ramai dan depercepakan jodoh.
 
Amalan mandi bunga adalah rasia masyarakat kita turun temurun, Biasanya ianya digunakan dalam mandian kerana bauan wangi yang sering dikatakan dapat menyuburkan jiwa dan menaikan seri wajah dan aura diri yang tersembunyi sebelum ini. Hasilnya seseorang itu bukan sahaja disayangi, disenangi malah dihormati ramai.
 
Mengikut peredaran masa, doa-doa dalam mandian bunga dihimpunkan dalam Minyak Anugerah yang diperolehi dari kasturi kijang yang sering disebut sebagai minyak seribu guna. Kini ianya diperkuat dengan rangkaian doa-doa.
 
Terpilih dari ayat suci Al-Quran khusus bagi mereka yang ingin berusaha untuk menaikan seri dan memulihkan NUR dalam diri.
 
Tertib Penggunaan Berdiri menghadap kiblat / Bacakan Al-Fatihah / Sapukan sedikit Minyak Anugerah di tapak tangan, digosok kedua-dua telapak tangan sambil lafazkan niat anda kepada Allah SWT. / Disapukan naik dari hujung kaki ke hujung kepala sambil membaca selawat / Ulangi titisan minyak ditelapak tangan, digosok kedua-dua tapak tangan dan diusap muka dengan arah menaik sambil membaca selawat sebanyak 3x.
 
Mandi Seri: Dicampurkan titisan Minyak Anugerah ke dalam air mandi / Pusing air mengukut pusingan tawaf (arah lawan jam) sambil berselawat sebanyak 3x dan mandi

Harga Sebenar : RM 48.00 
 HARGA PROMOSI : RM 38.00

.

Kotak Hijau – Untuk Menghindari Amalan SihirKotak Hijau – Untuk Menghindari Amalan Sihir 
 Mungkin Terkena Sihir Atau Perbuatan Orang? Khah untuk mereka yang ingin melindungi diri dan keluarga dari menjadi mangsa amalan ilmu sihir. Setiap manusia sentiasa terdedah enjadi mangsa amalan ilmu sihir yang dating dalam pelbagai bentuk dan cara. Apa yang tersirat di dalam hati orang di setiap manusia sentiasa terdedah menjadi mangsa amalan ilmu sihir yang dating dalam pelbagai bentuk dan cara. Apa yang tersirat di dalam hati orang di sekeliling kita hanya diketahui Allah. Sifat marah, sengki dan iri hati sering mendorong manusia untuk memusnahkan hati seseorang melalui pelbagai cara walaupun secara halus. Oleh itu haruslah kita sentiasa meminta perlindungan dari Allah dan berusaha untuk menguatkan aura diri supaya ianya menjadi penghalang kepada ilmu sihir.
 
Tertib Penggunaan menghadap kiblat / Bacakan Al-Fatihah / Bacakan 3 Qul / Selawat 3x / Sapukan sedikit Minyak Anugerah di bahagian tengkuk, kedua-dua kening, telinga dan pelipat tangan sambil lafazkan niat kepada Allah SWT agar dijauhikan dari gangguan jin, iblis dan syaitan. / Selain itu disapu juga pada mana-mana bahagian badan yang terasa sakit akibat gangguan.
 
Bagi anak-anak kecil yang diganggu atau menangis waktu malam : Disapukan pada ubun-ubun, kening, kedua-dua cuping telinga dan buku lali anak Bagi gangguan di sekitar rumah, pejabat dan kedai: Tuang beberapa titis Minyak Anugerah ini di dalam bekas atau botol spary untuk semburan sambil membaca Al-Fatihah. / Pusing air itu mengikut tawaf (lawan arah jam) sambil bacakan 3Qul dan selawat sebanyak 3x / Semburkan air disekeliling tempat yang diganggu.
 
AMARAN :Jangan dilangkah mintak ini kerana ianya telah didoakan PERINGATAN :Janganlah mensyirikan minyak ini sebagai keramat atau tabsub dengan kedannya, sesungguhnya kita hanya berusaha berlandaskan ajaran Islam dan dengan keizinan Allah SWT.
 

Harga Sebenar : RM 48.00 
 HARGA PROMOSI : RM 38.00

.

Kotak Biru – Untuk Kepintaran Anak Penerang Hati anak-anak dan memudahkan pembelajaran,Juga sesuai menyejukan hati anak-anak yang semakin liar 
Anak Lemah Dalam Pelajaran & Semakin Liar?
  Sering digunakan bagi penerang hati anak-anak dan memudahkan pembelajaran. Juga sesuai untuk menyejukan hati anak-anak yang semakin liar. Tiada yang lebih penting dari memastikan anak-anak kita senang memahami dan mengingati apa yang mereka pelajari. Malah mereka tidak harus berasa gementar ketika menghadapi peperiksaan. Ianya diperkuat dengan ayat suci Al-Quran khusus bagi menerangkan hati dan menenagkan minda.
 
Tertib Penggunaan Berdiri menghadap kiblat / Bacakan Al-Fatihah / Selawat 3x / Sapukan sedikit Minyak Anugerah di ubun-ubun anak dan diusap kepalanya sambil lajazkan niat anda kepada ALLAH SWT. / Kemudian dapatkan anak anda menghidu bau kasturi Kijang ini sedalam-dalamnya sambil selawat sebanyak 3x /
 
Bagi ibu bapa yang sukar mendapatkan kerjasama anak-anak: Dicampurkan titisan Minyak Anugerah ini ke dalam air mandian mereka.

Harga Sebenar : RM 48.00 
 HARGA PROMOSI : RM 38.00

Tiada ulasan:

Catat Ulasan