Khamis, 20 Februari 2014

ROYAL DETOX PLATINUM & ROYAL SLIM - UNTUK KURUS


Raja Ema adalah duta ROYAL DETOX PLATINUM (RDP), 

PERINGATAN KERAS buat anda diluar sana, untuk mereka2 yang mempunyai berat badan kurang dari 75kg, anda tidak disarankan mengambil RDP ya, dengan mengambil ROYAL SLIM sudah cukup..kerana ROYAL DETOX PLATINUM diambil pada waktu malam untuk membersihkan saluran usus besar anda, lemak2 yang terlalu lama bertahta akan dikeluarkan dari dalam badan..

Harga Sebenar:RM135

Royal Detox Platinum ( 75kg keatas)
20 Sachet
1 box RM120.00 - SM
FREE POS

♡ Free Shaker
♡ Free Collagen Serum
♡ Free Postage
♡ Free Consultation
PM / SMS / WHATSAPP :017 68 111 95

PAKEJ KOMBO
1 Royal Slim + 1 Royal Detox Platinum
RM 190.00 - SM
RM 200.00 - SS
FREE POS  
Untuk result yang hebat dan cepat minum 1 peket ROYAL DETOX PLATINUM sebelum tidur dan minum 1 peket ROYAL SLIM pada waktu pagi.
 
produk pasti dijamin original. Tidak perlu was-was lagi. Produk slim ini telah mendapat kelulusan daripada KKM. Ianya tiada kesan sampingan merbahaya.
 

ROYAL DETOX PLATINUM sesuai untuk mereka yg lebih berat badan 75kg.., untuk kasi cuci usus yg tersangkut n berkarat seperti yg sudah lama tidak di flush keluar dari badan,

ROYAL DETOX PLATINUM, pastikan anda betul2 bersedia untuk kurus, baru lah anda mencuba!., RDP perlu di ambil sekali bersama RSLM.. ingat ya.. anda perlu bersedia!!!.. jangan smpai anda menangis melihat perubahan diri yg ketara...
 


Fungsi:
• MELAWASKAN SISTEM PEMBUANGAN
• MENYINGKIRKAN TOKSIN DALAM BADAN
• MENCUCI USUS


Selepas DETOX segala vitamin dan nutrien akan mudah serap masuk dalam tubuh dan apabila kita minum PRODUK SLIMMING terutamanya ROYAL SLIM penurunan berat badan dan pembakaran lemak akan berlaku dengan lebih PANTAS dan EFEKTIF.



Pernah dengar tak pasal DETOX? Ramai menyebut-nyebut pasal DETOX atau dalam bahasa kita dipanggil NYAHTOKSIN. Apa sebenarnya detox ni ye?

Secara normal, hari-hari badan kita akan menyingkirkan toksin melalui peluh, najis dan air kencing. Pembuangan toksin dari badan adalah perlu bagi bagi memastikan tubuh badan kita berfungsi secara normal

Dari mana datang toksin?
Toksin pada badan kita datang samada dari persekitaran atau dari dalam badan kita sendiri. Ia masuk ke dalam badan melalui macam-macam cara seperti :
• UDARA : udara yang mengandungi asap, bahan kimia, racun dan bahan cemar lain disedut masuk ke dalam badan
• MAKANAN/ MINUMAN : makanan atau minuman yang tidak bersih atau dimasak mungkin mengandungi sisa racun, bahan kimia dan sebagainya.
• UBATAN : Ubatan sintetik dan vaksin juga boleh menyebabkan toksin bertambah dalam badan.
• RADIASI : pendedahan terhadap sinar x-ray, bahan radioaktif dan gelombang mikro
• MAKANAN TIDAK HADAM : makanan yang tidak hadam dan tinggal akan usus akan mengalami tindakbalas biokimia dan meracuni tubuh anda dari dalam
• DEHIDRASI dan MALNUTRISI : kekurangan air dalam badan boleh menyebabkan tindakbalas enzim, sistem imun dan saraf yang meracuni sistem manusia

Tanda-tanda anda perlu DETOX
• Masalah penghadaman
• Sembelit
• Sakit kepala
• Jerawat
• Penuaan pra-matang
• Letih
• Berat badan berlebihan
• Insomnia

Mengapa detox / mencuci usus penting??
Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kitla dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebeum mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum.


AMBIL BERSAMA ROYAL SLIM UNTUK KESAN
 BERGANDA

INGAT - AMBIL ROYAL SLIM DI SIANG HARI
AMBIL ROYAL DETOX PLATINUM DI MALAM HARI




Harga Sebenar:RM110


Harga Promosi Termasuk Postage : 
1 Box (20 Sac) : RM95 (SM) / RM100 (SS)



KENAPA ANDA PERLU AMBIL RSLM


✔ Menjadi kenyang selama 8 jam


✔ Menjadikan waktu makan lebih teratur


✔ Sesuai utk yg mempunyai masalah berat badan yg serious (kesan yg cepat)


✔ Membuang toxin dlm badan 

✔ Mencantikkan struktur kulit

✔ Memperbaiki hormon

✔ Mengecutkan jerawat

✔ Memudarkan jeragat

✔ Memutihkan kulit

✔ Mengandungi COLLAGEN
✔ Boleh diambil oleh pengidap kencing manis & darah tinggi
✔ Sesuai utk Lelaki & Wanita
✔ KKM Approval
✔ TERBUKTI BERKESAN!

Dapatkan #ROYALSLIMLishuoMAGIC yg ORIGINAL

CARA GUNA :-
 1 sachet dicampurkan dengan 200-250ml air. Air sejuk pun boleh. 
Rasa sedap air jus epal macam kat kedai tu.
- Ia ada campuran collagen,so anda perlu berhenti dari mengambil minuman bercaffien.
- Tanpa diet, tanpa cirit-birit.

Perasa epal ada ada collagen untuk anti aging, boleh
 nampak result dalam 10 hari if disiplin minum air melebihi 3 liter sehari.

 rahsia siti sarah turun 74kg ke 48 kg
 Yang kat luar sana..jangan tengok jer..jomlah sama2 kurus
Tampil lebih cantik..lebih menawan...









Photo
gambar terbaru siti sarah ya darling semua, bermula dgn ROYAL SLIM Lishuo MAGIC (RSLM) 74kg dan sekarang beliau hanya 47kg.., siti sarah dan shuib adalah duta RSLM dan raja ema adalah duta ROYAL DETOX PLATINUM (RDP), PERINGATAN KERAS buat anda diluar sana, untuk mereka2 yang mempunyai berat badan kurang dari 70kg, anda tidak disarankan mengambil RDP ya, dengan mengambil RSLM sudah cukup..kerana RDP diambil pada waktu malam untuk membersihkan saluran besar anda, lemak2 yang terlalu lama bertahta di dalam badan..

Disini ada tips yg nk kite sharing..tahukan anda..mengapa bila anda minum#royalslimlishuomagicanda tidak dibenarkan minum minuman yg berkafein?kerana mengikut kajian pengambilan lebihan kafien boleh menganggu proses pencerahan dimana otot dibahagian berkenaan menjdi tegang.hal ini secara tidak langsung menjadikan proses pencernaan menjdi pelahan..tips hebat lagi??


★ PRODUK SLIMMING + FIRMING + ANTI AGING PALING HOT DI MALAYSIA ★


UNTUK YANG SERIOUS NAK KURUS & CANTIK SAHAJA !!! 

★★★ DIJAMIN 100% BERKESAN ★★★



KENAL X SIAPA TU? Baru habiskan 2 Kotak#ROYALSLIMLishuoMAGIC, hasilnya kulit semakin GEBU & body kembali CUTTING mcm anak dara!!! anda bila lagi? nak tgk aje atau nak bertindak skrg, anda sendiri yg menentukannya 





DAH TRY MCM2 PRODUK TAPI KECEWA DGN HASILNYA?!! ~


MEMPERKENALKAN...

★ PRODUK SLIMMING + COLLAGEN PALING HOT DI MALAYSIA!!! ★

RAHSIA ENOT (ARTIS) TELAH BERJAYA TURUN TOTAL 23KG SECARA BERPERINGKAT, TERBUKTI BERKESAN! ANDA BILA LAGI???

3 ulasan: