Jumaat, 11 April 2014

Korset Infrared Wanita

 
HARGA : RM 70.00 SM
RM 75.00 -SS
FREE POS

Whatsapp / Tel : 017 6811195 - Pn.Nina


Kini Tiada Lagi Masalah Badan GEMUK? Perut MENGGELEBER? Peha BESAR? Punggung BESAR? Payudara KENDUR?

Kalau Ada Cara Simple Utk MANTAP KAN Body Akak NAK TAK? Lepas ni, Suami & Rakan Akak Pasti Pelik Tengok Body Akak Yg Makin MANTAP & PAYUDARA TEGANG, Nak Tak?

Perut BUNCIT BERLEMAK ?? Seluar & Baju Dah TAK MUAT ?? Tak Ada MASA NAK SENAM ?? Nak BODY SLIM, MANTAP & PAYUDARA TEGANG ?? 
Tentunya anda sebagai wanita amat mengimpikan tubuh badan yang menawan dan cantik dipandang. Betul tak?

Ya, memang ianya adalah suatu realiti walaupun mungkin ada yang tak nak mengaku secara terang-terangan hal ini. Tapi jauh di sudut hati, memang kalau boleh jika diberi pilihan anda benar-benar inginkan bentuk badan yang ramping.

Tak kira samada bagi mereka yang masih anak dara mahupun yang sudah berkahwin.

Pemakaian korset bukanlah sesuatu yang baru dan telah diamalkan sejak abad ke-20 lagi. 

Ini kerana hanya dengan pemakaian korset badan akan terbentuk cantik. Produk pelangsingan atau ubat kurus paling berkesan sekali pun, hanya mampu menurunkan berat badan tetapi tidak menjamin bentuk tubuh yang menawan.


Pakaian dalam membentuk badan atau korset dan ‘girdle’ telah menjadi rahsia para selebriti untuk memiliki tubuh badan yang seksi, mantap dan terangkat.


Ya, kalau anda nak tahu sebenarnya inilah rahsia bagaimana selebriti mendapatkan tubuh yang ramping dan slim dalam masa singkat!

Mungkin juga rakan-rakan wanita anda yang lain turut pakai korset ‘dalam diam’ sebenarnya. Itulah yang membuatkan tubuh mereka kelihatan sentiasa menawan.
   
 

Jumlah Suhu Infrared Yang Terdapat Di Korset Infrared Wanita

 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan