Selasa, 15 April 2014

Siren Alarm Padlock


HARGA PROMOSI RM 60.00 - SM
RM 65.00 -SS

FREE POSTAGE

CALL/WHATSAPP PN NINA: 017-6811195Alarm padlock atau  di sebut mangga penggera merupakan sejenis mangga kunci elektronik yang akan mengeluarkan bunyi siren apabila digerakkan/direntap bagi menakutkan penceroboh. Dengan adanya pelbagai kes kecurian dan pecah rumah di kawasan ini, maka inilah pilihan terbaik demi menjaga keselamatan rumah kita.Anti Karat , Waterproof, Tidak boleh di potong guna gergaji besi 


Alarm Padlock  ini Sesuai Untuk Kegunaan :-

~Rumah
~Kilang
~Kedai
~Motosikal / Basikal
~Kereta
- Gate

Ianya menggunakan bateri yang tahan 6 bulan dan boleh ditukar.

Terbahagi Kepada 2 Gear :-

1.Gear Pertama - Mangga tanpa fungsi Alarm
2.Gear Kedua - Mangga dengan fungsi Alarm

Bagaimana berfungsi?
Cuma buka kunci dan terbalikkan gear pertama ke gear
kedua dan kuncikan, alarm telah activate.

Bila terdapat gegaran atau cubaan untuk membukanya ,
alarm akan berbunyi... Cukup KUAT sejauh 50meter

( 3 Biji rumah jiran berdekatan boleh dengar alarm ini)..bunyi yg sgt kuat   FUNGSI ALARM LOCK :


1) DI RUMAH : Pasang di grill pintu rumah, grill tingkap, tombol pintu kayu, tepi sliding door, atau mana2 celah yang memudahkan aktiviti pecah rumah berlaku..apabila bergegar sikit je, alarm lock ini akan berbunyi selama 1 minit dan berulang sehingga kita stop kan....penceroboh akan lariii..... 


2) KENDERAAN : Kalau kereta hari ini, majoriti mesti ada alarm...tp boleh dijadikan security tambahan. Sangat berguna untuk motorsikal..letak kat disc brake atau mana2 kawasan tersorok..Ada org larikan motor..ia akan berbunyi... 


 3) KEDAI/PREMIS : Sama fungsi macam di rumah..boleh letak di bahagian dalam pintu sliding kedai anda..Letak dibahagian dalam dan rapatkan ke pintu. Jika orang dari luar kedai ketuk pintu atau cuba nak umpil..ia akan berbunyi juga! Letak di grill tingkap/pintu juga boleh.... dan banyak lagi kegunaannya.... 


KELEBIHANNYA 


1) Ringan 

2) Portable..boleh di bawa kemana2...balik kg ke, bercuti ke... 
3) Ketahanan yg sgt baik..anti karat,waterproof, tak mudah di potong.. 
4) Guna bateri jam.., guna 6 biji dan boleh bertahan 6 bulan.. 
5) Harga murah daripada pasang security sistem yg beribu2 mahalnya...Jadi, ambillah langkah berjaga-jaga sebelum nasi menjadi bubur. Biar kita beringat sebelum terlambat kerana si penjenayah akan selalu ambil kesempatan atas kelemahan kita.

Adakah rumah anda dilengkapi dengan sistem keselamatan penggera(Alarm Security System) ?


Jika belum atau anda tidak mampu untuk mengeluarkan kos pemasangan mencecah beribu-ribu ringgit,kami memberikan peluang buat anda memilikinya dengan harga yang cukup murah.


Apakah perlindungan yang ada dirumah anda untuk anda mengelak menjadi mangsa rompakan? mangsa kes pecah rumah ? atau mungkin anda bakal menjadi mangsa pembunuhan kejam yang dilakukan oleh perompak yang nekad dalam apa jua keadaan?
Pernahkah anda mendengar atau terbaca kisah yang berlaku dan menyayat hati berlaku di sekeliling anda ? 


 Alarm Padlock ini merupakan produk terkini dengan dilengkapi sistem penggera (alarm),tanpa sebarang pendawaian (wireless)dan mempunyai kekuatan bunyi yang boleh didengari sejauh lebih 50 meter.  


Sesuai digunakan di pintu rumah (grill),pintu pagar (gate),store simpanan,kunci kenderaan,motosikal,pintu pejabat,makmal dan sebarang tempat yang memerlukan ianya berkunci dengan selamat.Mangga kunci penggera ini tahan lasak dari sebarang keadaan cuaca panas dan hujan serta diperbuat dari bahan keluli berkualiti. 


 Mudah digunakan dengan hanya mengunci sepertimana biasa dan anda boleh menukarkan sendiri fungsi tanpa penggera mengikut keperluan anda sendiri. Ingat !! Kunci penggera ini sekurang-kurangnya boleh menyelamatkan nyawa anda,keluarga dan orang tersayang.

Mengikut kajian,perompak akan lari sekiranya terdengar bunyi penggera dirumah yang mereka ingin merompak. Ingat !! Menyesal tidak berguna sekiranya perompak telah memasuki rumah anda,telah memecah masuk dan telah mengambil segala wang tunai dan harta kesayangan anda. Ingat !! Mana lebih berharga ? Nyawa anda atau nilai mangga kunci alarm ini ? Ingat !!

Tiada gunanya menyesal tidak membeli Alarm Padlock , jika berlaku yang tidak dingini didepan mata anda sendiri akibat kita gagal menyediakan sebarang alatan penggera dirumah kita.

Image 3 Image 4 Image 5 Image 6 Image 7


 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan