Rabu, 7 Mei 2014

SURE KENCANG BREAST SERUM

Sure Kencang Breast Serum
Bertambah Mantap Dan Padat!!!

 
Berat Sebotol 50ml 
No.KKM NOT140402741K
HARGA SEBENAR
1 BOTOL RM 120 SM


HARGA PROMOSI 
1 BOTOL RM 85


FREE POSTAGE

CALL/SMS/ WHATSAPP PN NINA : 017- 6811195

P/S : Sure Kencang ni wangi tau..
ABANG PASTI GHAIRAH.MUDAH DIGUNAKAN DAN TIDAK MELEKIT 
Mudah digunakan..hanya spray dan urut
payudara terus anjal  

Anda inginkan payudara yang besar, mengancam dan menarik..?? 
Dengan Sure Kencang Breast Serum,
anda akan dapat merasai perubahan pada payudara anda seawal 1 MINGGU..!!

KAK SAYA PUNYA KENDUR LA?
KAK SAYA PUNYA DAH TAK PADAT??
KAK SAYA PUNYA PUTING DAN GELAP???

KAK SAYA PUNYA KECIL SEBELAH????
INI SEMUA PERSOALAN YANG MENGUNDANG SUAMI ANDA HILANG MOOD UNTUK BERSAMA ANDA..KETAHUILAH ASET ANDA BOLEH DIMANTAPKAN SEMULA.

*IBU MENGANDUNG & IBU MENYUSU JUGA BOLEH GUNA SURE KENCANG

"SAYANG KENCANG, ABANG KEJANG"
-------------------------------------------------------------------------
JOM AKAK TUNJUK CARA SELESAIKAN MASALAH PROBLEM INI SEBELUM TERLAMBAT!!! ==>


TESTIMONI
- Dah try BERKESAN terus order 6 BOTOL.
-Nampak SEGAR BUGAR..BRA RASA KETAT.BENTUK MAKIN CANTIK
-ABANG CAKAP BREAST MAKIN PEJAL N MONTOK..GERAM...
-HUBBY MAKIN HAPPY.TAMBAH YAKIN DEPAN SUAMI..
-PUTING DAH BERUBAH WARNA PINK..MACAM ANAK DARA..

--------------------------------------------------------------------------
PAYUDARA ANDA SUDAH JATUH KERANA MENYUSUKAN ANAK??
TIDAK LAGI TEGANG SEPERTI ZAMAN DARA???
PUNGGUNG ANDA JATUH TIDAK LAGI LENTIK ???

KETAHUI FAKTA PUNCA SUAMI GHAIRAH DENGAN ANDA !!!


1.Kebanyakkan lelaki mengidamkan yang agak lebih saiznya bukan sahaja untuk kepuasan nafsu tetapi juga memberi ketenangan dan menaikkan semangat dalam keromantikkan dalam kehidupan sesebuah pasangan.

2. Digunakan kelebihan yang ada pada payudaranya untuk menarik perhatian lelaki.

3.Goyangan! Ini adalah salah satu faktor mengapa lelaki suka melihat payudara wanita.Bila ada goyang, maka ada yang tak senang. Bila tak senang, dah mula dari pandang nak pula memegang. Ini kerana goyangan itu seolah-olah menghantar satu signal yang boleh menggugat nafsu seseorang.
=========================================
KELEBIHAN SURE KENCANG!!!

1. GLYCERINE -menarik oksigen dalam kulit untuk sentiasa kelihatan lembab.

2.PUERARIA MIRIFICA- memantapkan payudara dan mengentalkan punggung.

3.ACACIA SENEGAL GUM- Pribiotik untuk mengelakkan bakteria

4.HYDROLYZED RHIZOBIAN GUM- Agen ANTI PENUAAN.

5.POTASSIUM SORBATE - menghalang perkembangan mikroorganisma untuk kestabilan.

6.ROSE OIL- Mengganti tisu yang rosak & menjaga kulit
=========================================




Sure kencang saiz breast bertambah dan makin anjal

Sure kencang terbaik dan mantap, Sure kencang terbaik dan mantap, breast menganjal dan membesar dgn sihat..mudah digunakn hanya spray dan urut sikit.breast pn membesar anjal.

fungsi SureKencang:
Mengangkat dan menganjalkan kembali payudara yang mengendur.
Memantapkan lagi bentuk menjadikan is lebih padat dan menstabilkan kedudukan payudara.
Membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut.
Menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi dan mengancam dengan lurah yang ketara.
Mencerahkan puting dan menghilagkan kedutan di sekitar payudara.
Mengekalkan kecantikan payudara yang sedia besar tanpa membesarkannya lagi, sebaliknya, payudara anda akan kelihatan lebih tegang, juga sesuai dan efektif kepada mereka yang telah menjalani pembedahan membuang ovari.
Menegangkan, memantapkan dan membentuk payudara.
Mengekalkan keanjalan payudara agar kental, montok dan cantik.
Membesarkan payudara yang kecil.
Membentuk payudara lebih padat berisi.
Mengekalkan kedudukan payudara ke tempat asalnya.
Menghalus dan menegangkan kulit payudara.
Mencerahkan puting dan sekitar payudara.
Mengeluarkan puting yang tenggelam.
Melancarkan peredaran darah sekitar payudara.


PhotoPhoto
--------------------------------------------------------------------------


ADAKAH ANDA INGINKAN PAYUDARA YANG MANTAP DAN PADAT !!!


Payudara merupakan aset paling berharga bagi wanita.Namun tak semua wanita memiliki bentuk payudara yang diidam-idamkan.Saiz payudara wanita bergantung beberapa faktor iaitu kadar penghasilan hormon ketika payudara sedang membesar,cara pemakananvitamin,tekanan,senaman dan gaya hidup.Potensi payudara seseorang wanita itu tidak membesar juga amat besar.SURE KENCANG di datangkan khas untuk anda bagi mengatasi masalah Payudara KENDUR,TIDAK MEMBESAR,Mencerahkan payudara dan mengembalikan semula bentuk payudara. Perubahan hormon wanita yang tidak stabil juga mempengaruhi bentuk payudara.Namun pengeluaran hormon adalah di luar kawalan.
Jadi kami datangkan Sure Kencang Khas untuk anda.Rasai perubahannya dalam masa yang singkat.SURE KENCANG merupakan Serum Payudara terbaik dirumus khas dengan khasiat Herba Pueraria Mififica terpilih.Ia dihasilkan hasil penyelidikan saintifik oleh pakar-pakar saintifik.Terbukti dengan SURE KENCANG kini anda boleh memiliki payudara idaman yang tegang,besar,mantap dan padat dendan cara yang mudah dan selamat,tanpa risiko dan kos yang tinggi.

Apa itu serum?

Serum terdiri dari bahan berasaskan air yang mengandungi nutrien yang tinggi membantu merawat pelbagai masalah kulit seperti kulit kendur,kusam,tona tidak sekata dan sebagainya.Ia adalah agen yang bertindak membekalkan vitamin-vitaminserta mineral yang diperlukan oleh sel-sel kulit.Serum payudara adalah amat penting dan sesuai untuk semua jenis kulit,tanpa mengira faktor usia dan ianya harus menjadi amalan penjagaan kecantikan harian anda.

Apa itu serum Payudara "Sure Kencang"?

SURE KENCANG di rumus khas mengandungi pelbagai vitamin dan mineral Aqua yang membantu meningkatkan penyerapan dengan lebih cepat.

- Glycerine berfungi membantu mengekalkan kelembapan kulit.
-Ekstrak Herba Pueraria Mirifica terppilih yang berkualiti tinggi membantu merawat masalah payudara dan dalaman kewanitaan.
- Gam akasia membantu meningkatkan paras butyrate dalam serum darah.
-Hydrolied Rhizobian Gum merupakan Agen anti-penuaan
-Potassium Sorbate membantu menghalang perkembangan mikroorganisma
-SK didatangkan dengan haruman Mawar asli membangkitkan lagi keghairahan dan keintiman hubungan suami isteri disamping melembutkan tisu kulit. 

10 keajaiban Sure Kencang

1.Memejal dan menegangkan payudara yang kendur.


2. Mengangkat dan membentuk struktur payudara yang jatuh disebabkan faktor menyusukan anak dan lanjut usia.


3.Membentuk semula lekuk tubuh pada pinggul dan payudara

4.Mengetatkan vagina agar kembali seperti anak dara.

5.Mencerahkan kulit dan menghilangkan kedutan.

6..Menyeimbangkan saiz payudara wanita.

7.Membesarkan payudara yang kecil

8.Melembutkan dan mencerahkan kulit

9.Mengeluarkan puting yang tenggelam

10.Melancarkan peredaran darah.

Tahukah anda???

Herba Pueraria Mirifica juga dikenali sebagai "Kwao krua" merupakan sejenis tumbuhan yang berasal dari Utara Thailand yang mengandungi Phytoestrogen membantu mengawal hormon,melancarkan peredaran darah dan meransang pertumbuhan sel tisu.
Mirifica merupakan agen anti-penuaan yang efektif.
Ianya juga membantu menyeimbangi hormon estrogen bagi wanita yang menbantu membentuk tubuh wanita.
Bertindak sebagai Anti-kanser.
Kesan serta merta melalui teknologi Nano yang cemerlang.Gunakan SURE KENCANG dan rasai kehebatannya.Dengan teknologi pemprosesan Nano zarah-zarah halus lebih mudah menyerap memberikan kesan serapan lebih pantas.

Pesanan:Sebelum menggunakan,tandakan kesan titik di belakang tulang selangka dan ukur dari titik ke puting.Ukur jarak sebelum dan selepas menggunakan SURE KENCANG.


Soalan Lazim...

1) Adakah Serum Payudara Sure Kencang ini selamat digunakan?

    Ya,Serum Payudara Sure Kencang diperbuat 100% dari bahan semulajadi.Ramuan utama Ekstrak Herba Pueraria Mirifica yang berkualiti tinggi memberi khasiat untuk kecantikan dan kesihatan payudara anda.

2) Bagaimana cara pengguna Serum Sure Kencang?

   Gunakan Serum 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam.Untuk kesan yang maksimum,kami mencadangkan penggunaan berterusan selama 2 bulan.Selepas mendapat payudara idaman, gunakan 2 kali sehari.

3) Berapa lama jangka masa perubahan?

   Kesan terawal dalam masa 3 hari.Pembesaran maksimum dapat di lihat dalam masa 2 bulan dengan penggunaan konsisten.

4)Saya telah mendapat saiz payudara yang dikehendaki selepas hanya 2 minggu penggunaan dan tidak mahu ianya membesar lagi.Adakah saya perlu meneruskan penggunaan?

   Teruskan penggunaan setiap dua hari untuk mengekalkan keremajaan payudara dan mengelakkan kendur.

5)Saya sudah pun gembira dengan saiz dan penampilan payudara.Apa yang boleh Serum Sure Kencang lakukan untuk saya?

   Serum ini akan membantu mengekalkan bentuk dan ketegangan di samping menghalang pengenduran.Anda boleh gunakan serum agar kekal muda menawan..






PENGHANTARAN:



KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

(Dibuka juga untuk borong 'best price')

CARA ORDER


1. Buat pilihan Item 


2.
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp ke 
017-6811195


3. Tunggu reply dari kami

4. Buat bayaran spt dipersetujui ke akaun

Maybank : 5551 3510 6359 PUSAT BEKAM SEREMBAN RESOURCES
Cimb :1259 0000 594108 RAFICA RESOURCES


5. Inform kami detail pembayaran

6. Inform kami nama, address dan phone no utk penghantaran

7. ORDER ANDA AKAN DIPOS SECEPAT MUNGKIN

TQSM...

















Tiada ulasan:

Catat Ulasan