Isnin, 16 Jun 2014

Radiglow Supplement

RADIGLOW SUPPLEMENT UNTUK KULIT CERAH TANPA CELA

Supplement TERBAIK untuk kesihatan juga kecantikan luaran dan dalaman.Didatangkan 2 botol RADIGLOW -60 biji




 RADIGLOW ialah the first anti ageing and skin radiance supplement in chewable tablet.









 BERMINAT? BOLEH ORDER BILA2 MASA..
supplement terhangat masakini..

HARGA PASARAN :
1 KOTAK = RM180(S), RM190(S/S)


HARGA PROMOSI :
1 KOTAK = RM150(S), RM155 (S/S)

1 KOTAK = 2 BOTOL
60 BIJI
FREE GIFT TERBARU ++ EXTRA GIFT!!
-harga termasuk kos pos-

CALL/WHATSAPP :PN NINA 017-6811195






 RADIGLOW SUPPLEMENT UNTUK KULIT CERAH TANPA CELA
Radiglow Skinfinity.. tampak muda cantik berseri luar dan dalam..
kesan terasa seawal 7 hari..
lulus KKM: Pengkelasan "makanan"
-sesuai untuk semua peringkat usia dan semua jantina-


KENAPA RADIGLOW SKINFINITY MENJADI PILIHAN RAMAI?

RADIGLOW merupakan produk pertama yang lengkap dengan kandungan semua keperluan tubuh badan, bagus untuk kesihatan sekali gus untuk kecantikan juga. 1001 khasiat dan kebaikan hanya dalam 1 produk.

● Kandungan RADIGLOW terdiri daripada ramuan berkualiti premium terpilih, dari sumber-sumber berikut seperti ASTAXANTHIN, L-Glutathione, Hydrolyzed Fish Collagen, Vitamin C dan juga ekstrak Blackcurrant. 

● Didatangkan dalam bentuk bungkusan kotak yang eksklusif mengandungi 2 botol RADIGLOW yang mudah untuk ditempatkan di rumah dan juga di bawa ke mana sahaja seperti di dalam handbag bagi kaum wanita.

● Cara penggunaan yang sangat mudah. Tablet yang boleh dikunyah atau terus ditelan dengan rasa enak Blackcurrant/ Beri. Hanya perlukan 2 tablet RADIGLOW setiap pagi dan anda akan tampil sihat dan menawan dari hari ke hari..







RAMUAN TERDIRI DARI L-GLUTA THIONE,VITAMIN C,ASTAXANTHIN,BLACKCURRENT EXTRACT,HYDROLYZED FISH COLLAGEN


ANTARA KESAN PENGAMBILAN RADIGLOW SKINFINITY :
* Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah.

* Membantu mencantik, menghalus dan menganjalkan kulit.

* Merawat pelbagai masalah kulit seperti jerawat, eczema, parut, jeragat dan lain-lain.

*Juga terbaik untuk penglihatan, gigi, kuku dan rambut.

*Antioksidan semulajadi, 550 kali lebih kuat berbanding Vitamin E.

*Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung






RADIGLOW ialah the first anti ageing and skin radiance supplement in chewable tablet.





Kenapa anda MESTI pilih RADIGLOW sebagai supplement tambahan anda??

● Jawapannya kerana RADIGLOW merupakan Produk Pertama yang lengkap mengandungi semua keperluan tubuh badan anda untuk kesihatan dan juga kecantikan. 1001 khasiat dan kebaikan hanya dalam 1 produk.

● Kandungan RADIGLOW terdiri daripada RAMUAN PREMIUM yang terpilih dari sumber-sumber berikut seperti ASTAXANTHIN L-Glutathione, Hydrolyzed Fish Collagen, Vitamin C dan juga Blackcurrant Extract. 

● Didatangi dalam bentuk bungkusan kotak yang Eksklusif mengandungi 2 botol RADIGLOW yang mudah untuk ditempatkan di rumah dan juga di bawa kemana sahaja seperti di dalam handbag bagi kaum wanita 
.

● Cara penggunaan yang sangat mudah. Berbentuk Tablet yang boleh dikunyah atau terus ditelan dengan rasa enak Blackcurrant/ Beri. Hanya perlukan 2 tablet Radiglow setiap pagi dan anda akan tampil sihat dan menawan dari hari ke hari.






* makanan tambahan untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah.
* membantu mencantik, menghalus dan menganjalkan kulit.
* merawat pelbagai masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan lain-lain.
* juga terbaik untuk penglihatan, kuku, rambut, gigi.
* antioksidan semulajadi. 500kali lebih kuat berbanding vitamin E.
* menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti kanser, alzheimer, parkinson, diabetic, sakit jantung dan lain-lain.
* sesuai untuk wanita mengandung dan masih menyusukan bayi.


 kebaikan Hydrolyzed Fish Collagen


 kebaikan L Glutathion


 kebaikan vitamin c



kebaikan astaxanthin








kelulusan dari pihak Kementerian Kesihatan Malaysia




rahsia muka Emelda yang flawless dan kulit gebu ialah Radiglow




yup. lelaki pun boleh makan Radiglow hokay!




Ni testimoni saya pulak.


Alhamdulillah lepas start makan RADIGLOW, badan dah tak letih-letih. 
Jadual saya setiap hari bermula pukul 7 pagi sampai 12 tengahmalam. Biasa pukul 2 pagi barulah masa berehat macam baru nak terhegeh-hegeh buat online shopping sume.
Haahh? Pukul 2 pagi hokay. 
Now lepas consume Radiglow ni, even tidur 5 atau 6 jam pun, bangun pagi akan rasa fresh.(kalau dulu tidur 10 jam pun bangun pagi sangat susah).
Radiglow Memang berjaya meningkatkan kualiti tidur dengan baik sekali.
So saya amat percaya kalau orang kata, nak kulit yang cantik kena dapatkan tidur yang cukup.
Yela, kalau tidur tak cukup, tak dapat tidur yang berkualiti.
Bila tak dapat tidur yang berkualiti, lepas mandi pun muke sembab, muka nampak letih, mata merah, jerawat pun marah sampai terkeluar-keluar kan.
So kunci utama kecantikan dan kesihatan ialah TIDUR YG BERKUALITI. Paham?


dari segi kulit pula, saya  memang dah tak pakai night cream. day cream pun takde tau. kesiann. hakhakhak. Sebab malas
. Malas lagi. (#Ada tak ubat taknak bagi malas??)
Kadang-kadang kalau nak keluar je pakai sunscreen Cosmoderm sikit buat lindung-lindung.

Makan RADIGLOW, muka memang tak berminyak. Rasa matte gitew. 
Rasa muda macam awal 30-an.... Hahaha







Tiada ulasan:

Catat Ulasan