Khamis, 3 September 2015

Tabita Trial Pack - SIZE S, M & L

Ada 3 saiz yang saya jual - SIZE S, M ,L  
dan Travel Set.
TRIAL TABITA yang saya jual untuk memudahkan customer untuk trial - mencuba tabita, membawa semasa melancong yang mudah dibawa kemana sahaja serta ekonomi harganya.

JOM ORDER 

PN NINA - 017 681 1195 / 010 8145667

WHATSAPP / SMS



TABITA TRIAL SET

* Tabita Trial Size - (S) RM90 (M) RM110 (L) RM180

* Tabita Travel Set - RM 140

FREE POSTAGE SEMENANJUNG







SIZE S - PENGGUNAAN SEBULAN - RM90  SM
-Toner 15ml
-Sabun 15ml
-Krim Malam 5g
-Krim siang 5 g




SIZE M - PENGGUNAAN 2 BULAN - RM 110.00 SM
 

-Toner 30ml
-Sabun 30ml
-Krim Malam 10g
-Krim siang 10g




SIZE L - PENGGUNAAN 3 BULAN -  RM 180.00 SM
 

-Toner 35ml
-Sabun 35ml
-Krim Malam 20g
-Krim siang 20g






 Tabita Skin Care , yang bestnya kulit cantik, kulit sihat, . tabita ni buang sel kulit mati kat kulit, dan mencerahkan warna kulit secara semulajadi...


GRAB IT ONE TRAVEL PACK - 100% ORI


KANDUNGAN TABITA SKIN CARE
  •  Collagen
  • Serbuk mutiara
  • Japanese Tea
  • Japanese Papaya
  • Vitamin C
  • Vitamin E

SET TABITA SKIN CARE

  • Facial Soap
  • Smooth Lotion
  • Dayly Cream
  • Night Cream

FUNGSI TABITA SKIN CARE

  • Membersih muka dan leher serta menegangkan kulit
  • Mengurangkan jerawat
  • Menggantikan kulit yang mati
  • Melindungi kulit dari sinaran matahari
  • Menghilangkan bintik-bintik hitam
  • Memutihkan kulit
  • Mengecilkan liang pori-pori
Apakah Tabita Skincare sesuai untuk saya?

Tabita SkinCare sangat sesuai & serasi untuk semua jenis kulit. TIDAK MENGANDUNGI BAHAN-BAHAN BERBAHAYA, seperti : HYDROQUINON & MERCURY yang boleh menimbulkan kanser kulit

Apakah bahan utama Tabita Skincare?

Tabita skin care adalah produk kecantikan yang menggunakan ekstrak papaya sebagai bahan dasar utamanya. Sudah sejak lama ekstrak papaya dikenal masyarakat kerana khasiatnya yang dapat mengatasi pigmentasi kulit dan mencerahkan kulit.

Tabita skin care juga mengandung berbagai macam vitamin, seperti vitamin A, C dan vitamin E. Setiap vitamin tersebut memiliki khasiat tersendiri, terutama untuk kulit. Vitamin A dapat membantu mengeringkan jerawat dan mencegah terjadinya jerawat, Vitamin C dapat membuat kulit menjadi segar alami, sedangkan vitamin E dapat menghaluskan kulit.

Apakah Tabita Skincare sesuai untuk jenis kulit saya?

Tabita skin care sangat sesuai untuk segala macam jenis kulit.

Apakah reaksi selama pemakaian Tabita Skincare?

Setelah memakai Tabita ini, pada minggu pertama,muka terasa perih, kencang, gatal, diikuti dengan pengelupasan (dirasakan kurang lebih 10 – 20 hari). Dalam keadaan seperti ini tidak diperkenankan untuk menggaru atau sejenisnya yang dapat mengakibatkan wajah menjadi luka.

Bila terasa perih atau gatal cukup ditekan secara perlahan dengan menggunakan tissue atau kapas yang bersih dan lembut. Pemakaian ubat harus terus dilakukan / jangan dihentikan.

Setelah pengelupasan di wajah telah merata maka gatal akan hilang dengan sendirinya.

Pengelupasan yang agak lama biasanya pada daerah hidung dan mulut, hal ini disebabkan kerana lubang pori-pori pada daerah tersebut lebih besar dan banyak dibandingkan daerah lainnya. Setelah minggu ke IV dan minggu ke V wajah akan berubah,lubang pori-pori telah mengecil,wajah memutih dan tidak ada lagi keluhan………

Selama memakai ubat ini dianjurkan untuk tidak menggunakan kosmetik atau ubat produk lain jika ingin hasilnya menjadi baik dan maksima.

Untuk wanita yang sedang hamil dan menyusu tidak sesuai memakai Smooth Lotion bila kulitnya sensitif. 

CARA GUNA TABITA

cara-caranya:: 
1- basuh muka guna Facial Wash Tabita,

2- lepas dah basuh,  jangan lap *untuk pengguna kali pertama* . just keringkan dibawah kipas biar lembap2 gitu, jangan terlampau kering pulak. sebab apa? sebab nanti bila kering, nak letak toner pedih… sebab kulit  tengah mengelupas. itu yang first trial la. kulit dah elok, lap kan je. no hal.


3- dah lembap2 sikit, picitkan Smooth Lotion Tabita dalam sekali atau dua kali sahaja. tak payah banyak banyak. jimat!. cara nak guna kapas n smooth lotion dengan betul… kapas tu lipatkan biar ada 4 bahagian. satu bahagian kapas tu satu bahagian muka. like pipi kiri lain, pipi kanan kapas yang lain. jangan campur…  sebab nanti akan bawak sekali kekotoran tu nanti kalo pakai kapas yang sama


4- Smooth lotion tu  usap pelan pelan je kat muka ye. jangan tenyeh sebab kulit kan tengah mengelupas… nanti makin sakit…. so tepuk2 manja je.

5- bila dah lembap2 tu, sapulah Daily Cream Tabita pelan pelan kat muka.  secalit dah memadai. tak perlu banyak banyak, nanti jadi berminyak and cepat habis. once again, jimat! usap pelan pelan sampai rasa tak berminyak dah… sette. boleh keluar dan pergi berjalan. dah namanya daily cream haruslah untuk siang hari. daily cream ni utk lembapkan kulit dan menghalang sinar UV.

6- ulang langkah yang sama 1-2-3-4, lepas tu pakai Night Cream Tabita untuk malam. sama jugak macam daily cream. letak secalit je kt setiap bahagian and usap pelan pelan sampai dah rasa tak berminyak. night cream ni untuk bantu buang minyak dalam kulit muka and mencerahkan kulit.
 

S: Apakah Tabita Skincare sesuai untuk saya?
J : Tabita SkinCare sangat sesuai & serasi untuk semua jenis kulit. TIDAK MENGANDUNGI BAHAN-BAHAN BERBAHAYA, seperti : HYDROQUINON & MERCURY yang boleh menimbulkan kanser kulit


S : Apakah bahan utama Tabita Skincare?
J : Tabita skin care adalah produk kecantikan yang menggunakan ekstrak papaya sebagai bahan dasar utamanya. Sudah sejak lama ekstrak papaya dikenal masyarakat kerana khasiatnya yang dapat mengatasi pigmentasi kulit dan mencerahkan kulit.

Tabita skin care juga mengandung berbagai macam vitamin, seperti vitamin A, C dan vitamin E. Setiap vitamin tersebut memiliki khasiat tersendiri, terutama untuk kulit. Vitamin A dapat membantu mengeringkan jerawat dan mencegah terjadinya jerawat, Vitamin C dapat membuat kulit menjadi segar alami, sedangkan vitamin E dapat menghaluskan kulit.

S : Apakah Tabita Skincare sesuai untuk jenis kulit saya?
J : Tabita skin care sangat sesuai untuk segala macam jenis kulit.

Apakah reaksi selama pemakaian Tabita Skincare? :-
Setelah memakai Tabita ini, pada minggu pertama,muka terasa perih, kencang, gatal, diikuti dengan pengelupasan (dirasakan kurang lebih 10 – 20 hari). Dalam keadaan seperti ini tidak diperkenankan untuk menggaru atau sejenisnya yang dapat mengakibatkan wajah menjadi luka.
Bila terasa perih atau gatal cukup ditekan secara perlahan dengan menggunakan tissue atau kapas yang bersih dan lembut. Pemakaian ubat harus terus dilakukan / jangan dihentikan.
Setelah pengelupasan di wajah telah merata maka gatal akan hilang dengan sendirinya.
Pengelupasan yang agak lama biasanya pada daerah hidung dan mulut, hal ini disebabkan kerana lubang pori-pori pada daerah tersebut lebih besar dan banyak dibandingkan daerah lainnya. Setelah minggu ke IV dan minggu ke V wajah akan berubah,lubang pori-pori telah mengecil,wajah memutih dan tidak ada lagi keluhan………
Selama memakai ubat ini dianjurkan untuk tidak menggunakan kosmetik atau ubat produk lain jika ingin hasilnya menjadi baik dan maksima.
Untuk wanita yang sedang hamil dan menyusu tidak sesuai memakai Smooth Lotion bila kulitnya sensitif.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan