Khamis, 3 September 2015

Radiance Signature


Saturday, 19 July 2014


Radiance Signature : Whitening & Glowing Series

Radiance Signature™ Whitening & Glowing





Harga Pasaran
RM 180 Semenanjung
RM 190 Sabah dan Sarawak

Harga Semenanjung Malaysia
1 kotak RM140

Harga Sabah/Sarawak
1 kotak RM155


FREE POSTAGE

SMS/WHATSAPP 017-6811195


Hari ini entry Inash tentang produk baru Radiance Signature™ Whitening & Glowing Series.Radiance Signature™ Whitening & Glowing Series ini ada persamaan dengan produk Aurawhite and K-Colly Sweet 17. Tetapi, 70 % more collagen. Sebelum ini Inash memang pengguna produk Aurawhite and K-Colly Sweet 17. Maklumlah, produk hot kan. Mestilah nak update diri perasan nak kulit semulus barbie doll. Memang bagus produk-produk ini. Adalah wajib untuk maintain pengambilan. Bila maintain, sel-sel body kita akan sentiasa renew. Badan rasa energetic, fresh, kulit akan nampak anjal sebab ada collagen yang berfungsi sebagai anti aging,lebih cerah dari sebelum sebab ada Gluta. Sistem pencernaan pun bagus. Tak rugi lah consume produk-produk macam ni.

Berbalik semula kepada Radiance Signature™ Whitening & Glowing Series. Kesan daripada penggunaan Radiance Signature™ Whitening & Glowing Series ini boleh nampak sewal 3 hari! Ramai yang telah mengambil Radiance Signature™ Whitening & Glowing Seriessebagai supplement tambahan harian mereka. Ok, ni info pasal Radiance. Produk ini mempunyai banyak fungsi dalam 1 supplement. Memang sesuai bagi anda yang ingin putih dan gebu di samping khasiat kesihatan yang lain.


3 Manfaat Utama Radiance Signature™ Whitening & Glowing Series :
Radiance Signature™ Whitening & Glowing Series adalah supplement yang diformulakan sebagai supplement terbaik No.1 Asia untuk kesihatan dan kecantikan kerana bertindak secara semulajadi serta menggunakan bahan berkualiti dan bermutu tinggi. Kesan yang dapat dilihat SEAWAL 3 hari.

Kecantikan:

. Mencerah dan menggebukan kulit seluruh badan.
. Memberikan kulit yang cantik dan sihat.
. Menjadikan kulit glowing secara natural.
. Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya.
. Anti Penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda.
. Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit.
. Menghilangkan sel kulit mati.
. Mengecutkan dan menghilangkan jerawat.
. Menghilangkan jeragat.
. Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat.
. Menghilangkan kesan lebam di bawah mata.
. Meningkatkan kandungan kolagen dalam badan.
. Mengecilkan pori-pori.

Kesihatan:
. Anti kanser.
. Menstabilkan tekanan darah.
. Menstabilkan hormon lelaki dan wanita.
. Merawat ekzema.
. Merawat imsonia.
. Merawat resdung.
. Merawat penyakit kencing manis.
. Merawat dan mencegah kanser payudara.
. Merawat dan mencuci buah pinggang.
. Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
. Bertindak sebagai Anti-Body.
. Memberikan tenaga serta merta.
. Memberikan tidur yang nyenyak.
. Merawat keputihan pada alat sulit wanita.
. Menegang dan menganjalkan payudara.
. Merapatkan alat sulit wanita yang longgar.
. Merawat rambut gugur dan tidak bermaya.
. Melawaskan pembuangan.
. Meningkatkan daya ingatan.
. Serta mempunyai 1001 khasiat lain.

Bentuk Badan Yang IDEAL : 

. Mengawal berat badan.
. Membuang toksin dalam badan.
. Meningkatkan kadar metabolisme badan.
. Memberikan rasa kenyang.
. Mengawal nafsu makan.

Kesan dapat dilihat SEAWAL 3 hari

Radiance Signature™ juga.

. Mengandungi pemakanan sunnah seperti kurma, madu dan delima.
. Dalam bentuk sachet yang mudah dibawa. (boleh letak dalam bag :))
. Boleh diminum oleh ibu yang mengandung, dalam pantang dan menyusu.
. Sesuai untuk mereka yang mengidap diabetis dan kencing manis.
. Mengandungi ramuan dan kandungi aktif.
. 100% natural base.
. Tanpa Sapuan.
. Tanpa Bahan Terlarang.
. 100% Natural Base.
. Produk berstatus GMP
. Mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia - KKM
. Mendapat Kelulusan HALAL
. Produk Selamat & Berkesan



Cara Pemakanan:
-Hanya koyak dan minum.
-Hanya perlukan 1-2 sachet 1 hari untuk kesan dan rawatan terbaik.
-1 sachet di waktu malam sebelum tidur.


Kesan Terbaik:
-1 sachet pada waktu malam sebelum tidur.
( LEBIH EFFECTIVE, LEBIHAN SAPU KE MUKA,PARUT & DARK CIRCLE INSYAALLAH HILANG. MUKA AKAN RASA TEGANG)
-1 sachet pada waktu pagi sebelum breakfast

Nota:
. Untuk kesan yang cepat dan optimum dinasihatkan tidak mengambil kafein & alcohol.
. Minum air yang banyak.

Proses:
1. Merawat dalaman badan terlebih dahulu sekirannya dalaman badan mempunyai masalah.
2. Merawat dan menggantikan sel kulit mati.
3. Menambah kandungan kolagen dalam badan.
4. Menjadikan kulit cerah dan gebu secara sekata.

* Perubahan setiap orang berbeza.
* Kesan cepat atau lambat bergantung kepada genetik & hormon individu.

Inash selalu nasihatkan customer supaya minum air yang banyak. At least 8 gelas sehari, lebih kurang 3 liter air kosong. Jangan. Jangan. Jangan. Jangan air bikarbonat,air sirup,air teh, etc..Nangis Inash nanti dengar korang semua minum air manis. Bila ambil supplement apa-apa pun, automatik kebanyakan akan rasa haus. Air kosong itu penting  sebab nak cycle supplement ini. Pentingnya Air. 

Maintain pengambilan apa-apa supplement adalah kunci kepada kejayaan memperolehi kesihatan yang baik dan kulit yang cantik. Tak boleh hangat-hangat tahi ayam tau. Kalau bulan-bulan berikutnya rezeki kurang, ambil supplement yang lebih murah. Janji pengambilan supplement itu penting day by day. Sebab pemakanan harian kita kini sangatlah tidak berkhasiat. Ini adalah langkah kesihatan yang unggul. :) Unggul tau.. Sihat,Ceria dan Bahagia.

Pengambilan Radiance Signature™ Whitening & Glowing sangat berbaloi bagi anda yang perlukan Kesihatan,Kecantikan,Bentuk Badan yang IDEAL dalam 1 supplement. Kesan seawal 3 hari uol!! Testimoni beratus-ratus. Di entry ni sebahagian sahaja. Haaaa... Laju sikit order tu....

TESTIMONI








































Radiance Signature™ Whitening & Glowing










Ada nak COD tak?? Seremban area sahaja. Kita meet up okey. Set ur time and i will note the date and time in my diary.Yang serious only. Okay. :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan