Sabtu, 28 Februari 2015

IBU PUTIH JANNA LAWWA

IBU PUTIH JANNA LAWWA

IBU PUTIH JANNA LAWWA

IBU PUTIH JANNA LAWWA PUTIH GEBU 10 X GANDA

Tak cukup putih gebu lagi?
Mahu putih melepak dalam hanya seminggu?
Wow! Pati ibu putih Janna Lawwa boleh merealisasikan harapan anda!
Dengan kandungan pati hebat untuk 10 kali ganda kuasa pencerahan!!
Lagi utama, ia satu2 nya krim yang mendapat pengiktirafan KKM berbanding jenama ibu putih lain di pasaran, dengan pengeluaran di kilang bertaraf GMP!


Pati Ibu Putih 30g, stiker berwarna merah jambu dan tercatat perkataan JANNA LAWWA, berbau harum,dikeluarkan oleh KILANG KOSMETIK BERTARAF GMP serta mempunyai pasukan penyelidik bagi menghasilkan produk yang berkualiti tinggi..

KANDUNGAN PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA
 Bunga Melati
✔ Bunga  Melor
✔ Sandalwood
✔ Suwandakkottan
✔ Neem (Daun Semambu)
✔ Venivel
✔ Ibu Kunyit Putih
✔ Welmee (Licorice)
✔ Alpa Arbutin
✔ Trannexamic Acid
✔ Collagen
 Gluthatione
✔ Kojid Acid
✔ Vitamin A,B,C, E & MULTIVITAMINCARA MENGGUNAKAN PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA

Pati Ibu Putih JANNA LAWWA boleh digunakan bersama kosmetik yang lain seperti dicampur dengan krim malam atau krim kecantikan yang lain pada wajah.dan juga boleh dicampurkan dengan losyen atau serum dan apa jenis krim pada badan.

Pati Ibu Putih digunakan  digunaka secara single atau direct ke atas kulit wajah dengan cara penggunaan yang berbeza iaitu

Untuk Wajah
 Sekali sehari selepas cuci muka sebelum tidur malam, dengan sapuan secara nipis dan urut dalam gerakan membulat menaik sehingga diserap.
 Selepas 2 minggu atau bila kulit yang putih/mulus diingini diperolehi, anda boleh memakai pati ibu putih Janna Lawwa ini selang seli hari sahaja.

Untuk Badan 
 Sehari sekali selepas mandi dan boleh juga dua kali sehari untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu.

Untuk Parut 
❥ Sapukan secara dua lapis Pati ibu Putih, boleh dijadikan serum dengan disapukan secara nipis pada kawasan atau bahagian gelap seperti celahan peha, ketiak, siku puting payu dara dan anggota badan lain yang bermasalah untuk mengembalikan kehalusan dan kecerahan semulajadi. Menjadikan warna yang gelap kepada warna cerah dan kemerahan yang sihat.
❥ Juga mampu melegakan dan merawat rekahan pada badan seperti rekahan pada buah dada, rekahan pada parut selepas bersalin dan rekahan pada badan akibat obesiti sangat berkesan dijadikan sebagai serum untuk menegangkan payu dara dan menjadikangebu dan kulit halus.

Sesuai untuk wanita dan lelaki

KESAN PENGGUNAAN
✔ Kesan yang ketara walaupun hanya sekali pemakaian
✔ Kesan yang segera, kekal, selamat tanpa kesan sampingan dan boleh dibawa solat.
Kesan ketara yang segera dan kekal memutih gebukan kulit 'pinkish white' pemutihan yang tanpa kesan sampingan, semulajadi malahan bekerja
 Melindungi
 Melicinkan
 Merawat
 Membaikpulih
 Melegakan
 Mengimbangi pH kulit
 Melembutkan
 ANTI-OKSIDAN, lantas mencetuskan kulit JELITA

KELEBIHAN PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA : 
 Anti keradangan kulit,
 Memperbaharui sel,
 Mengecutkan jerawat, parut jerawat, menghalang tumbuhnya jerawat,
 Menghilangkan kesan jeragat, freckles, age spot, kedut, kulit yang kendur
 Membentuk paras wajah V shape
 Memudakan kulit, fungus
 Menghilangkan kesan hitam di semua celahan badan serta mengatasi semua masalah kulit sambil patinya bekerja sebagai pemutihan kulit.

PATI IBU PUITH JANNA LAWWA sangat istimewa dan tidak melekit sama sekali walaupun mengandungi SPF yang tinggi iaitu SPF88++ serta diperkaya bahan botani semulajadi untuk memberikan kesempurnaan wajah dan kulit badan

PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA JUGA BERFUNGSI :
 Menaturalkan kulit yang nipis, sunburn, seperti kulit gelap akibat terdedah kepada cahaya matahari yang lama dan sambil merawat kulit yang rosak.
 Membantu mengawal pelepasan lebihan minyak kulit untuk mengurangkan ketidakselesaan, kemerahan dan iritasi pada kulit wajah dan badan.
 Memberi rasa kulit yang mesra dan selamat.

MAKA SEMUA KHASIAT DARI PATI IAITU IBU SEGALA PATI INI BOLEH DIDAPATI HANYA DALAM SATU BOTOL DAN SATU APLIKASI SAHAJA. TANPA PENGELUPASAN.

 Kilang Proses Pati ibu Putih Janna Lawwa

Produk Pati Ibu Putih Janna Lawwa dihasilkan dikilang kosmetik bertaraf GMP dan mendapat KELULUSAN KKM 

CIRI-CIRI IBU PUTIH JANNA LAWWA
✔ 10x lebih hebat daripada ibu putih yang lain.
✔ Mempunyai kepekatan yang lebih daripada ibuputih lain & patinya berbau harum bunga melor
✔ Bukan sekadar krim tetapi diperbuat daripada "pati" ibu putih.
✔ Ramuan tambahan untuk memutihkan muka & badan adalah GLUTATHIONE, ARBUTIN, & IBU KUNYIT PUTIH.
 Terdapat manik-manik biru yang mengandungi Collagen, Vitamin A,C,E & MULTIVITAMIN.
✔ Ia boleh digunakan bersama dengan kosmetik yang lain seperti dicampur dengan krim malam atau krim kecantikan yang lain pada wajah dan juga boleh dicampurkan dengan losyen atau serum dan apa jenis krim pada badan.
✔ Mengandungi SPF yang tinggi iaitu SPF88++ serta diperkaya bahan botani semulajadi untuk memberikan kesempurnaan wajah & kulit badan.
✔ Ia boleh membantu bagi mengatasi masalah bekas jerawat, parut, jeragat, age spot, kedut, fungus, hiam di celahan badan, ketiak dll.
✔ Jar berwarna pink & mempunyai sticker QC SEAL yang dikeluarkan oleh Kilang Kosmetik. bertaraf GMP (Good Manufacture Practice)
✔ PERKARA UTAMA yang perlu juga pelangan tahu adalah ianya dibuat di KILANG KOSMETIK
✔ Bertaraf GMP (Good Manufacture Practice)
✔ Kandungan 30g PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA adalah dari Bunga Melati, Bunga  MelorSandalwoodSuwandakkottanNeem (Daun Semambu)VenivelIbu Kunyit Putih,Welmee (Licorice)Alpa ArbutinTrannexamic AcidCollagenGluthationeKojid Acid,Vitamin A,B,C, E & MULTIVITAMIN


TESTIMONI


CARA PENGGUNAAN BAGI KULIT BERJERAWAT, TERLALU SENSITIF & KULIT REMAJA SENSITIF
-------------------------------- 

1. Untuk permulaan dicadangkan menggunakan PATI IBUPUTIH JANNALAWWA pada waktu malam sebelum tidur dengan menyapu secara nipis di seluruh muka (1 lapisan sahaja) selama 1 minggu. Anda disarankan hanya memakai PATI IBUPUTIH JANNALAWWA sahaja dalam tempoh ini. Jika sekiranya jerawat sudah kering dan kulit beransur-ansur baik barulah penggunaannya dipertingkatkan sikit demi sedikit pada waktu malam / siang dan boleh dicampur dengan mana-mana krim yg bersesuaian dengan kulit anda.

Harga Ibu Putih Janna Lawwa 30G
1 unit RM80 (SM) RM90 (SS) 


SMS/whatsupp "JANNA LAWWA" ke
017-6811195

Tiada ulasan:

Catat Ulasan