Sabtu, 28 Februari 2015

THANYAPORN BREAST CAPSULE PUERARIA MIRIFICA

THANYAPORN BREAST CAPSULE PUERARIA MIRIFICA MURAHHH!!


THANYAPORN PUERARIA MIRIFICA 

 Breast Enlargement Capsul Untuk Payudara Cantik Menawan
Kandungan : 160mg/kapsul (60 kapsul)
Berat : 100 grams
RM50 untuk Semenanjung Malaysia (SM)
RM60 untuk Sabah Serawak (SS)
FREE POSTAGE

Penggunaan :
1 kapsul setiap hari selepas sarapan
Bilangan Kapsul : 60 kapsul / botol Estrak dlm mg/kapsul : 160mg Pueraria Mirifica/kapsul
Kegunaan : Pembesaran payudara, pemejalan payudara, anti penuaan, anti kedutan, tonik wanita, penambah semangat & tenaga.


Pueraria Mirifica adalah merupakan sejenis tumbuhan yang banyak tumbuh di kawasan tanah tinggi di Utara Thailand. Dalam bahasa Thai, ia dipanggil White Kwao Krua.
Pueraria Mirifica mempunyai kesan seperti estrogen yang sangat hebat. Ia telah digunakan berabad lamanya sebagai herba anti-penuaan. Pueraria Mirifica juga terkenal sebagai herba semulajadi untuk pembesaran serta penganjalan payudara. Phytoestrogen yang terkandung dalam Pueraria Mirifica memberikan kesan positif dalam merawat masalah osteoporosis, merawat simptom-simptom menopause dan mengelakkan pembentukan kanser yang disebabkan ketidakseimbangan hormon Phytoestrogens bukanlah hormon, tetapi ia memberikan manfaat yang sama seperti hormon estrogen, iaitu sumber utama yang menyumbang ke arah pembesaran payudara.


Phytoestrogens memaksimumkan pengaliran darah dan peredaran estrogen sekitar tisu-tisu payudara. Hasilnya, payudara anda menjadi bertambah besar dan bertambah anjal dan mantap. Pueraria Mirifica menambah tisu-tisu lemak di sekitar kawasan payudara. Ia juga membantu dalam menyokong kolagen yang memberikan bentuk yang cantik dan anjal secara semulajadi. Pueraria Mirifica juga mengandungi ekstrak miroestrol dan deoxymiroestrol yang boleh memberi kesan pembentukan semula pada bentuk payudara yang semakin kendur hasil daripada perubahan hormon dan faktor dimamah usia. Malahan ia juga menjanjikan kecantikan payudara agar semakin montok dan menggiurkan seperti yang diidamkan setiap wanita. Keistimewaan Pueraria Mirifica juga dapat memberi bentuk badan yang sempurna terutama pada bahagian payudara dan pinggul. Hasil penggunaan yang kerap pasti memberi impak kepada saiz payudara yang asal kepada saiz idaman. Ia juga mengandungi agen anti-kanser yang dapat membantutkan pertumbuhan sel kanser bagi pengidap kanser payudara. Ini membantu kaum wanita bebas daripada kanser payudara yang merupakan penyakit pembunuh utama wanita iaitu dengan mencegah pertumbuhan sel tersebut.

Mengapa Thanyaporn Breast Capsule dan bukannya yang lain?:
1. Pengilangnya adalah antara yang terbesar di Thailand
2. Mempunyai ladang Pueraria Mirifica sendiri
3. Kandungan Pueraria Mirifica yang lebih berbanding produk produk lain
4. Kualiti yang tinggi Pokok Pokok Pueraria Mirifica hanya terdapat di Thailand & Myanmar. Pengekspotan pokok pokok ini adalah dilarang di Thailand tetapi pengeksportan produk-produk berasaskan Pueraria Mirifica adalah dibenarkan.


Kesan Penggunaan
Selepas menggunakan kapsul Thanyaporn, anda akan memperolehi hasilnya selepas 2-4 minggu, bergantung kepada kuantiti tisu dalam payudara. Biasanya, pertambahan maksimum diperolehi selepas 3 bulan menggunakan kapsul Pueraria Mirifica ini. Adalah tidak mustahil untuk memperoleh pertambahan saiz antara 1-3 inci.
NOTA: Pueraria Mirifica tidak sesuai digunakan oleh gadis yang berumur kurang dari 20 tahun keran tubuh belum berkembang sepenuhnya. Selain itu, wanita mengandung juga tidak sesuai menggunakannya. Sila ikut sukatan pemakanan yang betul. Ia juga mengandungi agen anti-kanser yang dapat membantutkan pertumbuhan sel kanser bagi pengidap kanser payudara. Ini membantu kaum wanita bebas daripada kanser payudara yang merupakan penyakit pembunuh utama wanita iaitu dengan mencegah pertumbuhan sel tersebut.

Antara kebaikannya adalah : 
KULIT 
*menganjalkan kulit yang telah melendut
 *menegangkan dan menghaluskan struktur kulit 
*mengurangkan garis² halus 
*mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit 
*menyihatkan kulit yang tidak bermaya agar kembali berseri *menghaluskan liang roma dan mengurangkan minyak 
*melembutkan kulit agar kurang kasar dan kering 
*merawat jerawat dari dalam *mencegah pertumbuhan jerawat muka dan badan *mencerahkan dan menghilangkan lebam bawah mata
 *melambatkan proses penuaan secara berkesan

KUKU
 *mencegah kuku dari menjadi lemah dan rapuh 
*menguatkan kuku agar tidak mudah merekah dan menyerpih *meningkat dan menggalakkan pertumbuhan kuku yang lebih sihat 
*kuku akan kelihatan lebih bersinar dan tidak pucat

RAMBUT
 *mencegah rambut dari menjadi lemah, tidak terurus dan tidak bermaya 
* mengawal rambut dari menjadi rapuh dan bercabang 
*menggalakkan pertumbuhan rambut baru 
*melambatkan penuaan rambut dan mengawal rambut dari beruban 
*menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat

BADAN 
*melangsingkan badan dengan mempertingkatkan jisim badan tanpa lemak
 *membentuk dan merampingkan badan tanpa bonjolan lemak yang hodoh
 *mencantikkan badan anda tanpa geleber yang memalukan

PAYUDARA & PUNGGUNG 
*mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur *memantapkan lagi bentuk menjadikan ia lebih padat
 *membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yg terbantut

RAHIM DAN VAGINA
 * mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal 
*merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim 
*merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur *melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan
 * menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder) 
*menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi
 *menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj, menjadikan anda wanita yang paling istimewa kepada suami. Keistimewaan yang hanya anda dan suami dapat rasainya. Juga sesuai kepada mereka yang belum berkahwin

Antara Khasiat Pueraria Mirifica :
- Menambah saiz payudara.
- Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
- Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara)
- Menganjalkan kulit yang melendut.
- Melambatkan proses penuaan.
- Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
- Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
- Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
- Mengetatkan vagina.
- Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
- Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut
- Menambah tenaga dan kecergasan
- Mengatasi masalah sukar tidur
- Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih 'muda'


TESTIMONIAL PENGGUNA TERHADAP THANYAPORN 

BREAST CAPSULES 
1) Mengalami pencerahan kulit 
2) Payudara ras berdenyut-denyut diawal oenggunaan dan semakin kental dan pejal
3) Bentuk badan lebih mengiurkan 
4) Pembesaran payudara dialami dalam tempoh 1 bulan
 5) Meransang keintiman suami isteri.

TESTIMONIAL PENGGUNA
* Click gambar untuk besarkan*




Kandungan: Satu botol mengandungi 60 biji kapsul (1 kapsul untuk 1 hari)  
TENTANG HALAL DAN SIJIL PENGIKTIRAFAN
100% selamat dan halal. Produk herba Thanyaporn mendapat sijil pengiktirafan antarabangsa (FDA), lebih tinggi daripada KKM kerana ianya dikitiraf di seluruh dunia serta memenuhi syarat dan standard GPM (Good Manufacturing Pratice)
BELIAN JIMAT DGN PACKAGE MANTAP UTK PAYUDAYA 
MENAWAN DLM 14 HARI
1 THANYAPORN + 1 BIO ANNE CREAM & COLLAGEN + 1 FREE SOAP
RM90
* free pos  semenanjung




nak Order !!!


sms / whatsapp 017-6811195

BIO ANNE BREAST CREAM FREE SOAP MURAH







BIO-ANNE 
Bio –Active cream berasaskan formula Pueraria semulajadi dan collagen diformulasikan untuk membantu untuk menegang dan memontokkan payudara. Bagi yang telah menggunakan BIO-ANNE Bio Active Cream akan mendapat kesan yang cepat dan secara tidak langsung membantu membesarkan dan menegangkan payudara.




Bio Anne Beautify Soap

  

1. Buihkan sabun tersebut. 
2. Usap ke sekitar Payudara. Urut mengarah ke atas dengan lembut. Urut selama 2-3 minit.
3. Bilas sehingga bersih.
4. Gunakan sabun ini pada waktu mandi pagi dan mandi petang.

Bio Anne Beautify Cream

  

1.  Sapukan sedikit krim ke sekitar payudara.
2. Urut perlahan-lahan ke dua-dua belah payudara terutamanya pada bahagian bawah payudara.
3. Urut sehingga krim diserap. Amalkan selepas mandi pagi dan mandi petang.

P/s : 99% pengguna mendapat kesan positif. Keberkesanan mungkin berbeza mengikut kadar pengeluaran hormon, umur, diet dan juga keturunan.


TEKNIK URUTAN PD yang sempurna.. 
★Seelok2nya buat urutan selepas mandi waktu pagi dan sebelum tidur waktu malam★


Harga 1 CREAM + 1 SOAP
Harga Promosi RM50
* free pos  semennjung


Set inclusive:

Bio-Anne bust cream 120g
Bio-Anne soap 50g



Kapsul thanyaporn dimakan sebiji sehari selepas sarapan pagi. Ini kerana, waktu pagi adalah waktu paling baik untuk penumbesaran. Hanya ambil sehari sebiji selepas sarapan. 

Amalkan pemakanan yang berkalogen bagi memberikan kesan terbaik. Anda digalakkan mengambil makanan seperti :
1. Susu Soya (segar lagi bagus)
2. Ikan Tuna
3.Salmon
4. Telur
5. Minyak Zaitun
6. Buah-buahan seperti Tomato, Apple, Papaya, Anggur dan Kiwi



1 Biji Kapsul Mengandungi 150mg Puereria Mirifica.

1.Minggu pertama pengambilan, diambil hanya satu biji kapsul setiap hari, iaitu selepas 1jam –1.5jam selepas makan berat,  seperti nasi, mee atau sebagainya bersama segelas air panas suam. 

Jangan makan kapsul herba ini ketika perut terlalu kenyang atau terlalu lapar.

2.Selepas minggu pertama, kapsul ini boleh diambil sehari 2biji dan berterusan sehingga perubahan baik diperolehi. 


3. Jika terdapat sebarang tindakbalas herba, kita harus melawan, contoh terasa panas badan, minum air lebih, jika terasa seperti pening, berehat seketika. Supaya matlamat membesarkan buah dada tercapai dengan sebaik mungkin




Tips dan Petua yang anda perlu ikut :

1. Banyakkan minum air masak
2. Banyakkan minum air soya


TESTIMONIAL

ZAZALIZA
Saya dah try test.. mmg power.. lepasi 2 minggu.. asben akan berpuashati n akan sentiasa geram jerk..tak sabar nak tunggu balik umah.. hahahahaahah.. kekdg kat tmpt kejer pun still lg leh sms kat hp tgh geram..geram sgt katanya...

So nak kata apa lagik ek... komen +ve..

WANNA
Oo..wanna pon da try ambek 2biji...mmg nmpk kesan..denyut pon makin kencang!!
nmpk perubahan pd bentuk lebih bulat n firm la...
rasenye cm kene tukar cup nih..
Mmg nmpk lain la pas tmbh dos...


CEMPAKALADY
urmmm.. mmg nmpk hasilnye
sesape yg nak terai... jgn takot ek
korg akan nmpk keberhasilannye
insya allah.. pomot sikit
tp mmg sgt2 puas ati


CATALINA
Salam,nk kasi testi lps 1 bulan makan dgn gigihnya...so far mmg nmpk ada perubahan....ada peningkatan dr segi size bulatan pon makin ketara & makin firm Alhamdulillah ini yg paling cepat & berkesan to mekmila mmg ada problem hormon estrogen yg low ..yg membantutkan pembesaran my PD pd tahap size remaja 15 thn luckilylah selama ni kmila guna serum DMAE yg keep my PD drp sagging & jd miss airport landing so lps kmila combine ngan kapsul niwalllaaa.!!!..mmg makin bengkak & comei jadinya...:pompom::pompom::pompom:


NAMA DIRAHSIAKAN
Saya telah mencuba pelbagai produk seperti serum,cream.Semuanya tidak berkesan. Setelah memncuba produk ini,payudara saya tegang dan pejal dalam jangkamasa dua minggu dan membesar setelah menggunakan selama sebulan.Tidak cuba anda tidak akan percaya.Harga pun murah banding produk lain dan boleh digunakan selama 2 bulan.


NAMA DIRAHSIAKAN
Nak share testi kt sini.. harini dah seminggu mkan..PD ade denyut2..bontot ade sakit2 sikit..tp xde nmpak pape lg la..just denyut2 je..harap2 ade perubahan..xsabar dah nih


LING
Lupa nak update pasal pil Thanyaporn tu...Ling dh mkn seminggu lebih and tujuannya utk boost up kan boobs....sekali punggungku yg up! Ramai kawan2 kata punggung Ling mcm bulat especially bila pakai jeans...ada sekali tu my frem pompuan la..tepuk punggung i sebab dia kata mcm geram jek...hahahahhaha.....hubby....xyah cerita la kan! kuikuikuiaporn tu..


NAMA DIRAHSIAKAN
Memang ada perubahan, walaupun kita ank dara , tp sblm ni breast macam x firm, tp bila dah makan seminggu lbh, mmg nampak tegang n firm, bila bukak bra sebelum mandi rasa sakit jer , n masa mula mula makn rasa berdenyut denyut especially belah kanan, mmg ada nampak perubahan, kita ambik dgn susu sekali.tapi sbb kebelakangan ni kena resduing , kita ada ambik medicine lain, mungkin mengurangkan sikit thanyaporn ni, tp setakat ni mmg positif, nak comparekan ngan jamu sblm ni, thanyaporn ni mmg lagi berkesan


NAMA DIRAHSIAKAN
Salam kak, saya kini dah cup B. Memang betul berkesan produk ini. Hujung bulan ini saya order 2 botol lagi.


AIDA
Saya sungguh berterimakasih kerana anda memperkenalkan produk ini,saya telah mencuba pelbagai produk seperti serum,cream.Semuanya tidak berkesan. Setelah memncuba produk ini,payudara saya tegang dan pejal dalam jangkamasa dua minggu dan membesar setelah menggunakan selama sebulan.Tidak cuba anda tidak akan percaya.Harga pun murah banding produk lain dan boleh digunakan selama 2 bulan.


HASNIDA
Malu nak cakap sebab setelah mencuba produk ini,orang asyik pandang payudara saya sahaja.Teman lelaki dipejabat asyik intai sahaja.Malah suami saya asyik ajak bersama sahaja.Jika tak percaya anda cuba dan buktikan sendiri.


HASILAH
Produk ini memang hebat, husband saya terperanjat kenapa selapas dua bulan mengamalkannya saya punya breast tegang dan mula membesar. banyak produk dah cuba, tapi yang ni yang berhasil.Tq kerana kenalkan produk ini


SOHARA
Saya dah cuba hampir 6-7 produk tetapi hasilnya kurang memuaskan. Mula-mula was-was, tapi tekad dalam hati ni last produk cuba dan hasilnya memang seperti saya inginkan. Terima kasih kerana pengaruhi saya beli . Kalau tak sampai sekarang tak berjaya. Suami saya kata saya macam anak dara, puting susu pun dah merah.


NAMA DIRAHSIAKAN
Produk thanyaporn memang sudah terbukti berkesan menegang dan membesarkan payudara yang lembik dan kendur. Thanyaporn juga berfungdi mencantikkan kulit dan menghalusnya.Pengamal thnayaporn juga memmpunyai punggung yang menarik dan mantap. Ini adalah satu bonus bagi pengamal thanyaporn. Thanyaporn juga sudah terbukti berkesan sebagi agen anti kanser kerana herba mirifica yang terdapat didalam produk thanyaporn ini sudah dibuktikan.




BELIAN JIMAT DGN PACKAGE MANTAP UTK PAYUDAYA MENAWAN DLM 14 HARI
1 THANYAPORN + 1 CREAM + 1 FREE SOAP
RM90
* free pos 


BOLEH CONTACT

017-6811195

Tiada ulasan:

Catat Ulasan