Rabu, 1 Julai 2015

Izeara 6inch body serum murah : Best Slimming Solution

IZEARA 6INCH BODY SERUM MURAH : BEST SLIMMING SOLUTION

IZEARA 6INCH BODY SERUM 

BORONG KOSMETIK TERMURAH



NEW PACKING

SMS /WHATSUP/CALL 017-6811195

Rahsia Kurus ENOT dengan 6 Inch Hanya 48 Jam





SAPU JER BOLEH KURUS KE ??



Inilah soalan pertama kak enot sebelum guna & yakin utk menggunakan 6 Inch Body Serum....
Tetapi setelah menggunakannya selama 35 hari,
Alhamdulillah sgt2 teruja & bersyukur xsangka produk 6 Inch Body Serum Izeara ni betul2 powerfull.
Kak enot dah berjaya turun hampir 28 KG hanya dlm masa 35 hari...5 Star kak enot bg pd Produk ni....
Berminat nak kurus pantas dgn sapu2 jer....

 LEPAS BERSALIN PERUT I BUNCIT HABIS....
Malu & sekarang nak jaga bebetul...
Pakai Serum Kurus Sejuk Langsung X panas..

Guna 2 Kali Sehari 2 Kg Turun....
Proven & Terbukti pada perut i.
Jadi, dah x malu lagi dgn cik abang
Sekarang suami pon bertambah bernafsu tengok i tau..

Nadia 29 Negeri Sembilan
“Turun 6 Inchi selepas guna 48 Jam ! Really amazing result,
macam xpercaya pun ada..
Ukuran asal dkt 16inch, lepas guna 48jam, 10 inch !
Seluar yg biasa guna ketat pon memang longgar habis.

Really thankfull pd produk 6 Inch Body Serum ni,
dahlah murah ,berkesan sgt2.. tq2

Rita 30, Kuala Lumpur



# BETUL2 X SANGKA DPT RESULT MCM NI #


" Saya tau ramai yg senasib seperti sy dahulu, sgt stress guna bermacam produk kurus dah guna, last2 semua xmemuaskan.

Duit dah habis puluh ribu kat produk & treatment.. 



1 day tu, sy nampak iklan 6 Inch Body Serum, sy nekad utk cuba



memang really dpt result yg amazing gile, mmg xsangka, syukur sgt2



- anita 26 Anita Kuala Lumpur 


 Kelebihan ‘6 Inch Body Serum’ ( Formulasi Pertama Di Asia )
‪#‎Stem‬ Cell Formula
☑ Produk 100% Bebas bahan kimia
☑ Produk 100% Bebas Paraben
☑ 100% Terjamin keberkesanannya menurunkan 6 Inch dalam tempoh 48jam
☑ Menghilangkan parut & selulit lama
☑ 100% Membakar lemak, membentuk struktur badan, mengekalkan kecantikan badan






Apakan kandungan didalam 6 inch body serum


Produk losyen/body serum yang pertama mengandungi Garcinia Cambogia. Tak pernah ada pada slimming losyen lain tau.

garcinia cambogia ni sangat femes di german terutama di kalangan ahli farmasi dalam membantu proses pembakaran lemak dengan pantas. losyen slimming lain mana ada.. kat malaysia baru nak start femes pasal garcinia nie...so...memang patut cuba.


6 inch body serum ada KKM tak?
ADA..KKM approved!
NOT140803635K

Ibu mengandung, menyusukan anak dan berpantang boleh guna tak 6 inch body serum?

Jawapanya BOLEH. untuk pregnant boleh disemua tempat kecuali muka dan perut.


6 inch body serum boleh digunakan dimuka?
TAK BOLEH. Boleh apply diseluruh badan kecuali muka. Leher boleh untuk hilangkan double chin.


SOALAN FAMOUS...6 inch body serum ni panas tak..

saya sendiri dah cuba..SIRIUS..memang tak panas..bukan panas sikit-sikit/suam-suam. TAK PANAS LANGSUNG. Trust me. tak tipu punya. tiada rasa gatal-gatal..atau miang-miang..hanya bau extract lime yang sangat-sangat best.


CARA PAKAI 6 INCH BODY SERUM

Untuk kesan yang fantastic, sapukan 6 inch body serum 4-5x sehari. Selepas mandi, makan dan waktu nak tidur.
TERBAIKK!!!


TESTIMONI 6 INCH BODY SERUM


 bau yang menggoda..hehe..wangi la..tak macam sesetengah body losyen lain.












 KISAH BENAR TURUN 8KG DALAM MASA 14HARI SAHAJA 



“Dah macam-maca, produk kurus yang cuba tapi benar-benar menjadi sekarang ni susah nak jadi,dah guna macam-macam losyen, makan ke, apea semua dah cuba, tetap hampeh..


Setelah kawan syorkan ‘6 Inch Body Serum’ ni memang sumpah macam tak percaya sebab ;-
- Memang tak panas langsung,
- Tak berminyak langsung, yang buatkan rasa tak best mcm losyen kurus lain.
- Bau yang sangat-sangat fresh menaikkan mood uolls bila cium, 
( tak da bau macam perfume tak best @ minyak angin, sebab produk ni from 100% Extract Alami)
- tak da langsung rasa gatal-gatal or miang-miang..Memang rasa macam tak pakai apa-apa



## Yang paling macam tak percaya, bila timbang selepas 2 minggu guna,


WOW dah 12 kg turun tanpa kawal diet @ ubat kurus lain..
Hanya sapu-sapu manja sambil tengok tv je dah boleh kurus..Memang 5 star baig kt company Izeara sebab keluarkan produk Superb ni ‘6 Inch Body Serum’ the best …

IZEARA 6INCH BODY SERUM 



NEW PACKING



READY STOCK....!!!


100%ORIGINAL

KAMI ANTARA STOKIS YANG SAH.

❥ Harga Pasaran Sekotak : 
RM 139.00 SM / RM 145.00 SS

❥ Harga Promosi Kami 
1 botol RM 70 (SM) / RM75 (SS)
3 botol RM 200 (SM) / RM210 (SS)
POS :
PERCUMA  ! 


______________________________
BORONG  IZEARA 6 INCH SERUM MURAH 

5 BOTOL X RM60 = 300
10 BOTOL X RM50 = 500
FREE POS SEMENANJUNG


Kami tidak bertanggungjawab atas produk tiruan yg dibeli dengan hg jauh lagi murah..
CONFIRM ORIGINAL : Dapatkan dari PUSAT BEKAM SEREMBAN 2
------------------------------------------------------------


☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp
017-6811195






tunggu brg sampai depan pintu 
beli tanpa ragu -ragu



PENGHANTARAN: 
KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan