Khamis, 31 Mac 2016

MAMADIL SLIM LOVE : SLIM, BODY SHAPE & BEAUTY SKIN




 
HARGA : RM 180 SM / RM 185 SS
FREE POSTAGE
 
 
 
BETUL KE NI.........
"Saya sendiri jadi bukti untuk produk keluaran saya : ) -Pengasas MAMADIL. INI CARA SAYA MAINTAIN BODY SIZE S.
Anak yang sulong pun dah darjah 3. macam tak percaya pulak.
Mula2, SLIM LOVE bertindak buang dulu lemak-lemak berlebihan.. Lepastu bermulalah episod membentuk, membulat & mengecilkan mengikut part2 tertentu. Body fit! TAK LEMBIK!

Memang Awesome!!! "
 
Koyak, Telan & Kurus !
SLIM LOVE...
DIANTARA YG PERTAMA DI MALAYSIA...

✔ Tak perlu bancuh
✔Tak perlu telan pil
✔ Tak perlu sapu krim
✔ Tak perlu buang masa
3 KELEBIHAN UTAMA SLIM LOVE :
✔SLIM.
✔BODY SHAPE.
✔BEAUTY SKIN.
PERFECT!
HANYA KOYAK, TUANG ATAS LIDAH & KURUS!

Boleh di ambil 1sachet sahaja sehari. Jika ingin kesan yang lebih cepat, boleh diambil 2 sachet sehari.
Elakkkan minuman berkafein & ais untuk kesan terbaik.
 
 
 
Dilarang untuk wanita mengandung

SLIM. BODY SHAPE & BEAUTY SKIN. 3in1

Slim Love 99% kandungan dihasilkan dari serat buah-buhanan original, kerana itu teksturnya sedikit kasar. Bukan extract yang telah dicampur dengan bahan lain. Jika extract ianya lebih halus berdebu & kesannya sedikit lambat. 

Bahan utama utk Slim Love ialah Garnicia Gambogia,fiber & White Kidney Beans bertindak membakar kalori yg berlebihan. Slim Love khas untuk menguruskan badan, nyah kan lemak degil, angin, toksin di dalam badan, membentuk badan dengan kemas & mencantikan kulit.

Pastikan minum air masak yang banyak tujuan untuk tindak balas yang terbaik. Jika kekurangan air, pengguna mungkin akan mengalami pening kepala, rasa sesak nafas atau pedih perut kerana ianya akan berlawanan dengan angin di dalam badan. 
Jika perut rasa tidak selesa, ambil Slim Love selepas makan.

Ada ketikanya rasa seperti coklat sedikit itu ialah bahan utk kawalan berat badan. Fiber bertindak utk membuang dgn lawas TANPA cirit birit. Badan akan rasa ringan kerana angin, toksin & lemak akan keluar melalui sistem perkumuhan.
 
KELEBIHAN SLIM LOVE :-
Slim Love diantara produk pertama di Malaysia yg menggunakan kaedah KOYAK & TERUS TUANG ATAS LIDAH. Rasanya ialah buah-buahan. Tidak perlu bancuh air. Kaedah ini kami hasilkan dari cadangan orang ramai supaya ada satu produk kurus yang lebih mudah,cepat & boleh di bawa ke mana saja. Kata mereka SAMBIL DRIVE PUN BOLEH KURUS 

SIAPA YANG BOLEH AMBIL SLIM LOVE :-
-Lelaki & Wanita 18 ke atas
-Ibu BREASTFEED dinasihatkan mengambil selepas bayi berumur 1tahun ke atas. Ini kerana rasa yang sedikit masam manis dalam kandungan mungkin akan buatkan perut bayi rasa tidak selesa. Mulakan dengan 1sachet sahaja utk permulaan. Jika perut baby tidak meragam, boleh teruskan ambil 2sachet sehari.

PANTANG LARANG :-
- Slim Love pantang untuk ibu mengandung sahaja.
- Ibu di dalam pantang yang menyusu bayi TIDAK DIGALAKKAN AMBIL kerana buah-buahan/fiber mungkin akn mengganggu perut bayi kembung dll.

KESAN BERAPA LAMA :-
Setiap individu berlainan metabolisme namun setakat ini kami dapat feedback dari pengguna yang paling cepat 1hari sudah ada kesan. Paling lama setakat ini 8hari berat turun sebanyak 2.5kg (testimoni gambar di bawah)

JIKA TIDAK BERKESAN ADAKAH WANG AKAN DIKEMBALIKAN :-
- Wang tidak akan dikembalikan kerana sebelum mengeluarkan produk ini, Slim Love telah dicuba lebih dari 20 org yg terpilih & kesemua memberi feedback yg positif. Ini bermaksud Slim Love sangat berkesan samada cepat @ sedikit lambat.
Namun insyaAllah kami jamin tidak akan ada kesan negatif kerana semua bahan adalah semulajadi tanpa ada bahan tiruan 

HARGA & CARA PENGGUNAAN :-
- 1sachet sehari sudah memadai. Hanya koyak & tuang atas lidah. Tidak ada rasa herba atau pahit. Inginkan kesan yang lebih optimum ambil 2sachet sehari. PASTIKAN PENGAMBILAN AIR MASAK YG BANYAK setiap hari.

RM230sm RM240ss 30sachet. 10g/sachet. SLIM. BODY SHAPE & BEAUTY SKIN. 3in1.

SLIM LOVE ADA KKM & HALAL :-
 Sijil KKM
- DIJAMIN ADA selepas 2 - 3 bulan selepas produk siap dikeluarkan sepertimana produk MAMADIL yg sebelumnya, sijil KKM akan dapat selepas produk siap dikeluarkan 2 -3 bulan. ( SLIM LOVE baru masuk 2minggu dikeluarkan). Saya pengasas sy tahu bahan kandungan. jika terlarang saya sendiri TIDAK BERANI MENCUBA

 Sijil HALAL 
- Seperti produk kami yang sebelumnya, sijil HALAL mengambil masa 9 - 10 bulan selepas produk siap dikeluarkan. ( prosedur dari mereka )

IBU MENYUSU BOLEH CONSUME TAK :-
- Boleh jika anak dah sedia ambil makanan pejal. Ini kerana proses untuk menyesuaikan perut bayi dgn rasa yang baru. Dimulakan dgn 1sachet sahaja utk permulaan.

 SAYA DAH AMBIL SLIM LOVE HAMPIR HABIS 1KOTAK. TAK NAMPAK KESAN PUN :-
Cik/puan ikut arahan tak?

1- Timbang dulu tak sebelum guna? Sebab ramai yang nak nampak terus kurus masa ambil kotak pertama. Dear, produk kurus ini ia mengecilkan badan secara perlahan2. Tidak terlalu drastik. Ini kerana bahan kandungannya semulajadi 99% fiber.

2- Minum air masak banyak tak dalam sehari sekurang-kurangnya 2-3liter. Air masak tips paling menjadi jika nak bdn kurus.

3- Pantang tak ais & kafein seperti yang dimaklumkan pada kotak? 
Percaya atau tidak ais mengembangkan lagi perut & peha anda & kafein menyerap zat2 dlm kandungan.
Jika ikut arahan, insyaAllah result yg anda dapat seperti di bawah.
 



 

 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan